Strona 1 z 113 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1129

Wątek: bogunia78 - etap II :)

Awatar bogunia78
    bogunia78 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie bogunia78 na diecie!

Mam na imię Bogusia, mam prawie 30lat i 173cm wzrostu.
    Jestem mamą dwojga urwisów. Od 4 lat mieszkam na Zielonej, Deszczowej Wyspie (czyt: Irlandia)...
    W moim odchudzaniu są wzloty i upadki... Zaczęłam się odchudzać pod koniec stycznia 2008 z wagą początkową 65kg i bardzo dobrze mi szło... tak, że około 20 kwietnia osiągnęłam 58kg, ale potem pojechałam na tydzień wakacji i zaczęły się "schody"... 2 kg z powrotem!
    Po powrocie z wojaży znowu zacisnęłam pasa i do 20 maja wróciłam do 58kg, ale niespodziewanie wyskoczył mi kilkudniowy wyjazd do Polski i znów 60kg...
    Od tego czasu jakoś mi nie szło odchudzanie - waga wahała się 60, 59, 60 i tak w kółko... tu mój pierwszy wątek: Dieta.pl :: Zobacz temat - Jestem nowa - chcę trochę schudnąć... fotki str. 39
    17 lipca postanowiłam zacząć II etap, kilka dni dietki, potem wpadłam na pomysł oczyszczenia organizmu - dieta oczyszczająca znaleziona w internecie:
    1dzień - woda
    2dzień - owoce
    3dzień - kasza gryczana
    4dzień - warzywa
    5dzień - kefiry
    Przez te 5 dni schudłam 2kg czyli na wadze 58kg, ale przecież trzeba zacząć jeść w miarę normalnie, więc praktycznie od razu 1kg na plus...
    Dziś rano waga pokazała... 59kg czyli stoję w miejscu...
    I to tyle o mnie!

Zapraszam - wspierajcie mnie!
    Ostatnio edytowane przez bogunia78 ; 30-01-2009 o 15:53 Powód: zmiana tytułu

Awatar bogunia78
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie

a tu moje tickerki - próba!!...

xatia jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie

Przyszlam sie przywitac Ja tez z deszczowej Wyspy Szczegolnie dzis deszczowo, ale to w sumie nic nowego. A gdzie jestes, w Polnocnej czy Poludniowej?
    Tak w ogole, to tutaj z waga 60 kg przy wzroscie 173 to jestes nieprzecietna laseczka To znaczy wszedzie jestes, ale tutaj w Irlandii porownujac z Irlandkami to juz w ogole z Ciebie lasencja pierwsza klasa, mam nadzieje, ze wiesz co mam na mysli. Mi przede wszystkim brakuje tutaj dobrego pelnoziarnistego pieczywa, no ale coz, nie mozna miec wszystkiego. Powodzenia w dalszej walce i bede zagladac

Awatar bogunia78
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie

xatia!!! witaj!
    ja jestem w Północnej...
    jeśli chodzi o Irlandki to faktycznie jest sporo "zapasionych" jak mawia mój mąż, ale chudziutkie też są...
    ja już właściwie chcę tylko wyrzeźbić troszkę lepiej brzuch i uda - dlatego stawiam głównie na ćwiczenia a dieta to dodatek... jak siądę to jeszcze na brzuszku wałek się robi i na udach i dupsku też trochę tłuszczyku jest - no i tak pi-razy-oko wymyśliłam sobie, że jak zejdę do 57kg to będzie idealnie...
    zobaczymy czy się uda?...
    lecę Cię poszukać

xatia jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie

Juz mnie znalazlas, dzieki
    No to moze nawet calkiem blisko do siebie mamy
    Jak patrze na Twoj tickerek, to mnie mobilizujesz bardzo, bo ja tez daze do takiej wagi, a conajmniej do tej 60 Choc jak wazylam 57 to bylo dla mnie naprawde super, mimo ze jestem nizsza od Ciebie.
    A zwazajac na to, ze jak piszesz, masz dwoch urwisow, to juz w ogole podziwiam Cie za Twoja dietke i taka super wage Musze sie ostro zabrac za cwiczenia, jutro basen

Dymka17 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łękno

Domyślnie

Witaj Bogunia Jak dzis z dietka idzie?
    Milego dzionka i dziekuje bardzo za wsparcie na moim starym watku pod moja nieobecnosc

bozena Guest

Domyślnie

BOGUNIU wpadłam się przywitać.Właśnie wróciłam z urlopu.
    Przesyłam gorące pozdrowienia i buziaki

Nowa1616 jest nieaktywny Nowy na forum

Wink

Hej BoguniuNareszcie cie znalazlam na tym forumTrzymam kciukasy za dietkeDasz rade NapewnoMielgo dnia:*

carin Guest

Red face

hej Boguniu wpadłam sie przywitac po powrocie

Awatar bogunia78
    Mieszka w
    Orzesze

Domyślnie

Dziewczyny! Dzięki za odwiedzinki... nie meldowałam się przez kilka dni, bo byli u nas znajomi z Polski i jeździliśmy trochę po Zielonej Wyspie... takie wojaże wiążą się niestety z nietrzymaniem diety, jedzenie w restauracjach czy fast foodach... na szczęście waga nie skoczyła - cały czas 59kg... od dziś jem znowu lekkie posiłeczki, a popołudniu jak młody pójdzie na drzemkę, wyciągnę hantelki i ćwiczę!!
    pozdrawiam!

dziś narazie zjadłam:
    9:00 - miseczka musli z mlekiem
    11:00 - herbata zielona i jogurt wiśniowy

Strona 1 z 113 1 2 3 11 51 101 ... OstatniOstatni