-
a ja taka galaretke robie sama :)) , gotuje warzywa (marchew, pietrucha, selet, i takie tam) do wywaru kostke rosolowa, ma byc ok litr wywaru, do keksowki rozne pokrojone warzywa i te z wywaru i np groszek, kukurydza, papryka, do tego moze byc jajeczko na twardo, zalac bulionem z zelatyna i wtryniac po zastygnieciu, mniam, mniam, taka keksowka to jest na pare porcji:))
-
a taki plasterek ma jakieś 20g to bedzie 10kcal
zgadza sie? :D
-
wygląda na to, że sie zgadza :) to cudnie :) muszę koniecznie je kupić przy najbliższej okazji :]
pozdrawiam serdecznie :D
-
Ale to musi być pyszne!!!!Spróbuję zrobić sama bo nigdzie jeszcze nie spotkałam:)
nina39 dzięki za przepisik :D
-
A takie pytanko!!Te warzywka opadają na dno??I potem trudno chyba sie kroi bo sie rozpada wszystko???Nie znam sie na tym dlatego wolę wiedzieć jak to zrobić:]