http://i248.photobucket.com/albums/g...tines_day1.gif
Sylwuś, buziaki walentynkowie od
Twojej fanki :D
Wersja do druku
http://i248.photobucket.com/albums/g...tines_day1.gif
Sylwuś, buziaki walentynkowie od
Twojej fanki :D
Sylwia, weekendowe buziaczki zostawiam i życzę Ci bardzo przyjemnego, słonecznego i fajnego wypoczynku :) :) :)
http://www.rockislandgallery.com/ima...ing2-email.jpg
Sylwia, całuję mocno i życzę miłego dnia i tygodnia :P :P
Pozdrawiam cieplutko :D
http://www.zingerbug.com/Comments/Da...ink_flower.jpg
Witaj Sylwia :)
co tam u Ciebie słychac?
jak tam utrwalanie dwucyfrówki? :D trzymam kciuki!
pozdrawiam
Sylwuś, pozdrawiam cieplutko!
Udanej środy życzę i też jestem bardzo ciekawa, co u Ciebie słychać :wink:
Całuski! :P :P :P
http://modmycomments.com/x/cats/hello-sweetie.gif
http://i271.photobucket.com/albums/j...fy_8/heart.gif
Buziaki od fanki :D
Kochanie piszę tutaj, bo w smsie się nie zmieści.
Skrzydełka (około 1,5 kg) trzeba pokroić na malutkie kawałki. Doprawić tak jak lubisz,najlepiej parę godzin wcześniej.
sos:
- miód (taki jak lubisz)
- pieprz czarny (sporo)
- ocet balsamiczny (1/4 objętości miodu, właściwie nawet mniej, ja robię na oko. Najlepiej dodawać po troszeczku i próbować, bo jak się przesadzi z octem to jest ne zjadliwe)
- chili, albo tabasco (też sporo)
- wymieszać dokładnie i podawać osobno, żeby każdy sobie skrzydełka polewał sam.
Zamiast octu balsamicznego można dodać jabłkowy, ale ja wolę z balsamicznym mmmmniam!
Cała filozofia - proste jak drut. Moja ulubiona potrawa.
Buziaki Skarbie - bawcie się dobrze :D
http://i242.photobucket.com/albums/f..._well_soon.jpg
Sylwuś, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)
pozdrawiam cieplutko :)