Cukier
Produkt | Kalorie | Węglowodany | Tłuszcz | Białko |
---|---|---|---|---|
Cukier biały | 406 | 99.8 | ||
Cukier brązowy | 400 | 98.8 | 0.6 | |
Cukier puder | 406 | 99.8 | 0 | 0 |
Cukier trzcinowy | 396 | 97.4 | 0 | 0 |
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany | 396 | 99 | 0 | 1 |
Cukier wanilinowy | 398 | 99.4 | 0 | 0 |
Cukier waniliowy | 398 | 99.6 | 0 | 0 |
Cukier waniliowy | 398 | 98 | ||
Cukier żelujący | 385 | |||
Fruktoza | 386 | 0 | 0 | |
Glukoza | 386 | 99.8 | 0 | 0 |
Ksylitol-cukier brzozowy | 240 | 24.95 | 0 | 0 |
Sacharoza | 386 | 99.8 | 0 | 0 |
Sacharoza brązowy | 377 | 97.3 | 0 | 0 |
Sacharoza puder | 389 | 99.5 | 0.1 | 0 |
Sacharyna | 85 | |||
Syrop z agawy | 400 | 100 | ||
Słodzik | 35 | 9 | ||
Słodzik Sweet Top proszek | 400 | 98 | 0 | 2 |
Słodzik \"sweet time\" | 10 | 2 | 0 | 1 |