Podroby

Produkt Kalorie Węglowodany Tłuszcz Białko
Ozór wołowy duszony w jarzynach 236 13.5
Ozór wołowy gotowany 293 23
Ozór wołowy peklowany 220 17.5
Ozór wołowy surowy 242 20
Ozór wołowy w szarym sosie 273 14
Ozory w galarecie 141 1.4 7.6 16.7
Parówki Berlinki z serem 242 2.6 19.7 13.6
Parówki sojowe CLASSIC 172 8.5 7.6 17.3
Pasta z wątróbki 153 4.9
Pasztet drobiowy z czosnkiem 171 6 13.6 7.1
Pasztet z drobiu 220 5.5 16.3 7.5
Pasztet z pomidorami 155 3 12.8 6.9
Płuca gotowane na farsz 83 1.3
Płuca surowe 77 0 1.5 0
Płuca w potrawce 99 1.5
Serca 121 0 4.8 0
Serca duszone 150 0 5.56 0
Serce duszone w jarzynach 110 3.7
Serce surowe wieprzowe 110 4.7
Serce surowe wołowe 104 4.2
Serce w potrawce 115 4
Skóra z indyka 413 0 42.4 9.4
Skórki kurze 379 0 37.9 10.7
Wątroba cielęca 115 3.8 3.1 17.9
Wątroba po nelsońsku 95 10.91 3.06 6.86