Nie no, jeśli proszek ma w 100gramach tyle kalorii to tylko się liczy te 40g A ja jem taki normalny, co się gotuje w garnku z pół litrem wody.
Wszytsko zaleyz od firmy i wszytsko powinno pisac na opak.
polecam amatorkom kisielu instant kisiel np. gellwe & do tego przy zalewaniu kiślu wrzątkiem dodać duzo otrębów pszennych & wyjdzie taka gęsta papka. Mniami! Superprzekąska ok. 150 kcal a ile błonnika & przyjemnosci. pycha! Probowalam 4 kisle dziennie zamiast normalnego jedzenia ale to tylko 1 dzien, wiec nie wiem, czy cos dalo, a nie waze sie codziennie bo sie doslownie boje na wage stanac czasemale nadwagi niemam-raczej obsesję pozdrawiam
musze wyprobowac ten kisiiel z tymi otrebami , moze byc pyszne
to oczywiscie wg. uznania, ale ja osobiscie uuuuuwielbiam i polecam. na pewno lepsze niz suche otreby otreby ogolnie sa super, lekkie i niskokaloryczne & mnoooostwo blonnika! Polecam rowniez amatorom otrebow:Zamieszczone przez zrodlanka
miske otrebow zmoczyc odrobina mleka & ew. dodac rodzynek & wlozyc do mikrofalowki. Mleko z otrebami sie zagrzeje a rodzynki zmiekna. jesc od razu na cieplo. Mniami!
no jadlam juz otreby pszenne z mlekiem ale bez rodzynek i mi smakuje a wlasnie w sklepie widzialam zarodki pszenne czy jakos tam to sie nazywalo czym sie roznia?
zarodki przenne nie widział u mnie :P
Zakładki