[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (100g):

warzywa na patelnię - 48 kcal
(Skład mieszanki: brokuły, ziemniaki, marchew, papryka, fasola szparagowa, cebula, kukurydza)
warzywa na patelnię z bazylią i tymiankiem - 22
(SKŁAD: warzywa (99%): marchew, cukinia, fasola szparagowa płaskostrąkowa, papryka; przyprawy ziołowe (1%))
warzywa na patelnię z przyprawą orientalną - 31
(SKŁAD: warzywa (99%): marchew, kiełki fasoli Mung, papryka, groch zielony, por, grzyby chińskie, groch cukrowy (strąki); przyprawy ziołowe (1%))
warzywa na patelnię z przyprawą włoską - 40
(SKŁAD: warzywa (99%): brokuły, marchew, kukurydza, groch cukrowy (strąki), seler; przyprawy ziołowe (1%))
warzywa na patelnię z ziołami i papryką - 49
(SKŁAD: warzywa (99%): ziemniaki, fasola szparagowa żółta, cukinia, kukurydza, papryka, cebula; przyprawy ziołowe (1%))



bób - 62
brokuły - 24
brukselka - 35
buraczki puree - 34
fasola szparagowa cięta -24
groszek zielony - 71
kalafior - 20
marchewka kostka - 24
marchewka cała mini - 24
szpinak rozdrobniony - 14



truskawki bez szypułek - 28
mieszanka kompotowa z truskawką - 39
śliwki bez pestek - 45
wiśnie bez pestek - 47



danie prowansalskie - 101
danie normandzkie - 37
danie meksykańskie - 103
danie kantońskie - 86
danie tyrolskie - 90
danie katalońskie - 70
danie sycylijskie - 84



bukiet jarzyn wiosenny - 29
bukiet warzywny kwiatowy - 33
leczo - 21
marchewka z groszkiem zielonym - 38
mieszanka chińska - 66
sałatka meksykańska - 47
sałatka wykwintna - 39
tradycyjna sałatka jarzynowa - 56
włoszczyzna krojona w paski - 25



eee... a jak wy wazycie te mrożonki? 100g zamrozonych, 100g rozmrozonych czy 100g ugotowanych?