-
o ja bym chetnie zjadła taki budyn Twojej babci ;)
hm własnie zjadłam sobie jogurt z Jogobelli panna cotta z truskawką ... mmmm jakie to jest pyszne oO jak jakis serniczek ...
w 100 g jest 98 kcal ;) ale wg mnie naprawde warto ! słodki i przepyszny ..:)
-
Ja też bym chętnie taki budyń wszamałą :D
-
no to w czym problem? warto zrobic sobie samemu taki budyn, bo raz, że wiemy co jemy, a dwa, że możemy policzyc kalorie.
Trochę fantazji dziewczyny? No jak zrobic budyn? Pomyslcie... Na pewno mleko, na pewno żelatyna lub mąka ziemniaczana no i reszta, to juz jest wasza fantazja
-
no i co mleko i maka i juz budyn zrobiony ? oO
-
no oczywiście, że tak! Do tego cukier, cukier waniliowy, owoce, cynamon, kakao, olejek zapachowy, bakalie, czy co sie tam chce
Mozna dodac łyżke masla albo żółtko, ale to juz wersja mniej dietetyczna
-
wedlug mnie lepiej juz kupic budyn np winiar a nie samemu robic bo wyjdzie jakas breja nie do zjedzenia no chyba ze ktos lubi i umie sam robic budyn.
pozdrawiam
-
no dzięki...... :cry: "breja"! phi!
budyń mojej babci to najlepszy budyń pod słońcem!
A tak w ogole, to juz lepsze sa zwykłe budynie, takie do przyzadzania na 4 porcje, niz te cale instant. takie jest moje odczucie smakowe
-
qwerq jesli tobie taki robiony budyn smakuje to ok aj go nie ajdlam ale wiem ze gdybym maila sobie robic budyn sama to pewnie by nie wyszedl. To racja ze lepiej kupic budyn np winiar niz np slodka chwile ktora sie robi an wode.
-
Te do kubków zawsze mi wodniste wychodzą :mrgreen: za dużo wody daję. Te na 4-osoby są lepsze, ale też i bardziej kaloryczne.
-
Alessaaa, spoko, spoko :) Rozumiem. Ja koooooooocham gotowac i to dlatego moze
i zgadzam się z worrygirl, że te instant sa straszliwe rzedkie, choc to fajna opcja np w szkole, czy na wyjeździe no i smakowo niezle są (choc jak dla mnie ostatanio za słodkie, z czego sie cieszę). Od czasu do czasu mozna wtranzolić :wink: