Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: panga

  1. #11
    Guest

    Domyślnie

    no wlasnie, bo jak nam wiadomo podczas pieczenia ryba pecznieje lub przeciwnie woda z niej wyparowuje, wiec jest roznica w wadze ryby pieczonej czy smazonej i ryby mrozonej wazonej na surowo.

  2. #12
    servilia jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    12-09-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    uuh...mam ten sam problem, bardzo lubię rybę maślaną ale nigdzie nie mogę znaleźć koaloryczności

  3. #13
    werek jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    31-08-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Serwilia, nie pomogę Ci z wartością kcal ryby maślanej, ale wiem, że ona jest strasznie tłusta (zresztą, sama nazwa wskazuje ). Podejrzewam, że jest mocno kaloryczna...

  4. #14
    MlodyAniolek jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    02-05-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    http://forum.dieta.pl/forum/viewtopi...ryba+ma%B6lana prosze bardzo,cos o rybce maslanej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •