-
Hejka,
noooooo przepisy są wspaniałe, a ta zupka to musi być baaarrrdzo mniamuśna
I jakby dla mnie na zamówienie, bo zastanawiałam się co by tu zrobić sobie do jedzonka. WIELKIE DZIĘKI AGANKO za przepisy, którę są świetne. Kuraka to chyba spreparuję na weekend, gdy mam trochę czasu po południu.
Ostatnio mam bicie na pory i jem je na okrągło surowe albo zblanszowane, więc fajowsko, że Twoja zupka ma w swoim składzie to warzywko. A jedzenie tak dużej ilości porów poprawiło mi stan pazurków, bo zwykle była słabe i łamliwe, a teraz trzymają się jako tako i nawe zaczęły rosnąć. Myśle, że to przyczyna siarki, której jest dużo w porach.
Wybacz o MISTRZYNI PATELNI I DURSZLAKA, że ośmielam się tu coś z kulinariów zaproponować, ale mając w pamięci poszukiwania na kanapki bezchlebowe ostatnio zrobiłam sobie kanapki selerowe.
Wiem, że nie wszyscy trawią seler (smak i zapach), ale ja lubię i na śniadanie wsunęlam takiego selera pokrojonego na plasty-kromki z żółtym serem, papryką i pomidorem.
Dodatkową zaletą takich kanapek jest to, że je się je dłużej, bo trzeba dłużej gryźć niż chlebek, mają mniej kalorii, bo 100g selera to chyba coś ok. 30 kcal, a chleba 200-250 kcal, no i są (według mnie) pyszne
Ach, wiedziałam, że coś tajemniczego w tych "podbródkach" się kryło
No tak jesteś pod każdym względem mistrzynią, bo kulinaria to nie lada wyzwanie, a fotografia to wspaniała sztuka
Ech, masz tyle talentów co świętej pamięci Leonadro Da Vinci
Z serdecznościami
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki