-
Qwerq, ale te moje pojemniczki nie są jakoś specjalnie przeznaczone do chlebka chrupkiego, po prostu nie są duże, dość wąskie i dlatego pasują
Możesz się teraz ze mnie śmiać, ale ja robiłam jeszcze tak: owijałam taką kanapkę folią aluminiową, wkładałam w torebkę ze zwykłej folii i delikatnie oplatałam to nie za ścisłą gumką no i w pojemnik to
Wszystko trzymało się rewelacyjnie :P
-
wypróbuję bankowo. Jak sie nie połamią/rozwalą/rozciapciaja to będzie cud
-
to i ja sie odezwe.
Ja tylko pakowałam w folie aluminiowa i siatke, okreciłam i wyrzymały 8 godzin w szkole pod ksiazkami, bo nie zjadłam, a gdy wracałam ze szkoły do domu wyłozyłam i zjadłam i były całe, no moze lekko przemoczone przez pomidorka, ale takie przemooczone sa PYCHA!
Buzka
-
Ale one rozmokną...
Kiedys robiłam na śniadanie 2 kromi chrupkiego pieczywa z twarożkiem śniadaniowym i miodem. I zanim zjadłam jedną to druga już rozmokła
-
no własnie takie najlepsze, wiesz jak szybko sie je zje w trakcie lekcji to wszystko spoko, ale potem to rzeczywiscie staja sie przemoczone i takie gumiste, ale co ja poradze jak takie mi smakuja MNIAm
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki