-
Mozna tez takie mieso ugotowac. Moja mama nazywa to potocznie pulpetami. miesko z jajkiem i odrobina bułki zeby sie nie rozlecialy, uformowac w kuleczki i do wody, mozna do niej wrzucic ziele angielskie i listek( dla smaku i zapachu) i gotowac na malutkim ogniu-osobiscie wole je bardziej niz smazone, razem z tym mozna ugotowac warzywka.
-
no... ja też wolę smażone, zdecydowanie. A takie pulpety to wchodzą mi tylko z sosami. Nie muszą byc one wcale tuczące, jeśli są np z koncentratu pomidorowego (jeszcze lepiej z usmażonych świeżych pomidorków) lub chrzanu i jogurtu naturalnego (taki własnie sosik lubie do pulpetów) bądź też koperkowy też na bazie jogurtu, czy musztardowy (NA CIEPŁO !)
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki