-
a ja taka galaretke robie sama ) , gotuje warzywa (marchew, pietrucha, selet, i takie tam) do wywaru kostke rosolowa, ma byc ok litr wywaru, do keksowki rozne pokrojone warzywa i te z wywaru i np groszek, kukurydza, papryka, do tego moze byc jajeczko na twardo, zalac bulionem z zelatyna i wtryniac po zastygnieciu, mniam, mniam, taka keksowka to jest na pare porcji)
-
a taki plasterek ma jakieś 20g to bedzie 10kcal
zgadza sie?
-
wygląda na to, że sie zgadza to cudnie muszę koniecznie je kupić przy najbliższej okazji :]
pozdrawiam serdecznie
-
Ale to musi być pyszne!!!!Spróbuję zrobić sama bo nigdzie jeszcze nie spotkałam
nina39 dzięki za przepisik
-
A takie pytanko!!Te warzywka opadają na dno??I potem trudno chyba sie kroi bo sie rozpada wszystko???Nie znam sie na tym dlatego wolę wiedzieć jak to zrobić:]
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki