Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: warzywa w galarecie, nie wiem ile kcal?

  1. #11
    Guest

    Domyślnie

    a ja taka galaretke robie sama ) , gotuje warzywa (marchew, pietrucha, selet, i takie tam) do wywaru kostke rosolowa, ma byc ok litr wywaru, do keksowki rozne pokrojone warzywa i te z wywaru i np groszek, kukurydza, papryka, do tego moze byc jajeczko na twardo, zalac bulionem z zelatyna i wtryniac po zastygnieciu, mniam, mniam, taka keksowka to jest na pare porcji)

  2. #12
    laluniaa jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    19-03-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    a taki plasterek ma jakieś 20g to bedzie 10kcal
    zgadza sie?

  3. #13
    Witchy jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    08-04-2004
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Posty
    0

    Domyślnie

    wygląda na to, że sie zgadza to cudnie muszę koniecznie je kupić przy najbliższej okazji :]

    pozdrawiam serdecznie

  4. #14
    Verdona jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    01-05-2005
    Mieszka w
    Świdnik
    Posty
    0

    Domyślnie

    Ale to musi być pyszne!!!!Spróbuję zrobić sama bo nigdzie jeszcze nie spotkałam
    nina39 dzięki za przepisik

  5. #15
    Verdona jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    01-05-2005
    Mieszka w
    Świdnik
    Posty
    0

    Domyślnie

    A takie pytanko!!Te warzywka opadają na dno??I potem trudno chyba sie kroi bo sie rozpada wszystko???Nie znam sie na tym dlatego wolę wiedzieć jak to zrobić:]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •