-
no raczej tyle samo co wcześniej
-
No to kolejną rzecz zrobiłam źle
no ale o dziwo nie rowaliłam jej. Hmm... a co z smażeniem ryby albo koletów ojowych
Można bez panierki
Ciekawi mnie też jak smakowałyby frytki take bez tłuszczu
hmm ciekawe
-
Kurcze,a ile tak mniej więcej kosztuje taka patelnia??I rzeczywiście warto w nią zainwestować??Chciałabym kupić ale nie wiem,jak namówić mamę....
-
hehe, jakbym ja powiedziala rodzicom, ze chce smazyc bez tluszczu to juz w ogole by mnie chyba wzrokim zabili
Podobnie jakbym zaczela jesc rzeczy typu mleko 0,5%
Ale mimo to odchudzam sie _jakos_
Czasami nie nalezy zwracac uwagi na rodzicow
-
rodzice to największy problem
moi uważają, że najważniejszym produktem w posiłku jest mięso (heh zawłaszcza czerwone)
i jak ja mam się z nimi dogadywać. Już mnie straszą, że jak wyjade w wakacje będę musiała jeść to co mi daszą, a u mojej ciotki prawie codziennie są jakieś mielone lub placki. I oni się dziwią, że mają tam braki witamin
o rybce i gotowanych warzywkach będę musiała chyba pomarzyć
A ceny patelni są różne zależy jaka marka i wielkość większość jakie widziałam były ok. 50zł, ale ja kupiłam jakąś podróbe za 13 zeta
tylko trochę już ją zjarałam, ale to chyba przez złe obchodzenie się z nią
-
ja ostatnio bylam z mama na zakupach i kupilysmy tez podrube za chyba 20 zl, ale jest dosc gleboka
czyszcze ja poprostu wycierajac recznikiem papierowym
aha i na rzadnej innej patelinii nie usmazy sie tak jajek sadzonych czy omleta
-
Worry, te tanie tak mają, że po kilku użyciach do niczego się nie nadają. Mam to już wypraktykowane
Teraz mam taką małą tylko na jedną porcyjkę ale za jakieś 30zł. Mam ją już dośc długo i jest naprawdę ok. I w zasadzie myje się sama, wystarczy zalać wodą.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki