-
Prosze o szybka odpowiedz!
Jak moge sobie dietetycznie zrobic sos pomidorowy do spaghetti? I ile ma taki w torebce? Bez miesa oczywiscie... Z gory dziekuje
-
Ten z Łowicza w słoiku ma w słoiku 250 gram, a 100 gram ma 85 kcal, wiec pół słoika i tylko stówka.
-
hm...ja robie tak...:
cebula w piórka na teflon bez tłuszczu...
jak sie zrumieni cebulka wrzucam polpa di pomodoro (takie w puszce bez skórki- albo przetarte, albo prawdziwe jak jest sezon, tylko skórę trzeba zdjąć)
i podduszam. mozna dodać troche wody.
przyprawiam, na koniec czosnek, bazylię i oregano (albo bez)
zero tłuszczu, szybciutko i smacznie.
zeby mi sie nie znudzilo to mieszam. czasme z czosnkiem , czasem bez, czasem z bazylia czasem bez..itd...
pycha!
oni jedzą zupełnie inny sos do spaghatti, ale tłusty straszelnie
aj wole sobie oddzielnie upichcic...
-
Straszniutko dziekuje ....
za odpowiedzi na moje pytanko ! Buziaki dla was i trzymajcie sie cieplo!
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki