-
Lalunia, ja te racuszki smażę bez drożdży -jeśli dodaje się kefiru albo maślanki, to one są puchate. No i jak najmniej tłuszczu do smażenia. Od czasu do czasu zjadam takiego jednego, lepsze od ziemniaczanych i chyba mniej kalorii? :P
Też mnie ostatnio nachodzi na takie mączne rzeczy. Co ja bym oddała za dużą porcję pierogów ruskich z cebulką, takich podsmażonych ! Wieki nie jadłam.
Aha, jak już wymieszasz wszystkie składniki, to odstaw to na jakies 20 minut i dopiero potem na patelnię. Ciasto nie może być bardzo wodniste, muszą sie zrobić takie "kupki". Uda się, ja też jestem żadna kucharka, a te racuchy robię. Napisz, jak wyszło.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki