hej hej co tam u ciebie
hej hej,pozdrawiam z zimnego i ponurego zakątka naszego miasta
A hej u mnie po staremu, dietkuję przyzwoicie tylko mniej czasu mam na forum Zaraz idę do Ciebie zobaczyć jak tam sobie radzisz. Pozdrawiam
Gdzie się kobietko podziewasz????nawał w pracy???pozdrawiam
midore jak mogę Ci doradzić to umieść w swoim podpisie link do swojego watku. Kiedy odwiedzasz czyjś wątek to łatwiej innym do Ciebie trafić, a tak dziewczyny rezygnują bo nie zawsze mają czas szukać Pozdrawiam
hej krajanko...u mnie powoli ale sukcesywnie waga w dół-jestem z tego powodu przeszczęsliwa. Pozdrawiam serdecznie
Dzięki serdeczne,napweno wykorzystam ten przepis bo łasuch jestem co zresztą widać po wadze ale damy radę może kiedyś się spotkamy w realnym świecie...pozdrawiam
Witaj midore miło spotkać słupszczankę na forum. Wklejam Ci przepis według którego robiłam sernik, dodaj tylko więcej słodzika (ze 4-5 łyżek). Najlepiej kup sussina gold do pieczenia, jest w Bomi. - 0,5 kg sera chudego (najlepszy taki w kostkach, mieciutki, zeby nie trzeba bylo mielic) - 4 jajka - 2 do 3 lyzek slodziku w proszku - 3 lyzki zmielonych na puch otrab - 3/4 szklanki mleka 0,5% - dowolny aromat Ser, zoltka, slodzik, aromat, otreby wrzucic do miski i zmiksowac dodajac po troche mleko. Masa bedzie dosc rzadka i taka ma byc. Na koniec dodac ubite na piane bialka i delikatnie wymieszac. Tortownice (najlepiej taka o srednicy 19 cm) wylozyc papierem do pieczenia (koniecznie papier bo, do wszystkiego innego sie przylepia) i wylac mase serowa. Piec 1 godzine w temperaturze 170 stopni. Mozna dodac do czesci masy kakao, bedzie wtedy sernik we wzorki. Pozdrawiam
Witam cię rubi....to samo miasto nas łączy...pozdrawiam....mam prośbę o przepis na sernik ducana-bo nie mam takowego a wkrótce będę mogła taki zjeść.