-
mm ciekawi mnie jak Wy robicie te nadzienia do naleśników..bananowy i jabłkowy, mniamm
-
no taki mus jabłkowy
kroisz jabłka, wrzucasz do garnka, dodajesz wody i cynamonu (duuuużo cynamonu ) i jeśli lubisz to cukie i gotujesz to. wychodzi Ci mus. pyszny mus
i smarujesz tym naleśniki...
-
wiedziałam, że jest coś pysznego, czym się kiedyś zajadałam, a o czym zapomniałam (muszę jakiś bilobil sobie kupić czy coś )
-
mniam, dziekuje za przepis, na pewno wypróbuje )
-
a bananowy to po prostu kroje drobniutko banana
maka sojowa smakuje jak...soja
-
ja zjadłam jednego naleśnika, ale wyszedł pyszny.
Chyba mi się żołądek kurczy. Bo zjem trochę i już nie mogę :P
-
a smązyłaś na oleju? bo ja mam w domu [mama kupiła] tylko rafinowany, z soi modyfikowanej genetycznie,wiec nie używam
khę, czy ocet jest nie wegański?
-
olej roślinny, mam też oliwę z oliwek, ale naleśniki na patelni teflonowej bez oleju
a ocet chyba jest ok.
-
ocet nie do końca
a no cześć
bo ocet może byc klarowany żelatyną albo białkiem jaj kurzych
-
Białka przeboleję, ale żelatyna?
A ja chyba ważę 103 kg, ale to zobaczę jutro
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki