Roladki z piersi z indyka

Roladki z piersi z indyka Ocena: 3/5 Ilość głosów: 1
Autor:

Przygotowanie:

  1. Mięso rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą. Pory i marchewkę pokroić w słupki. Marchewkę wrzucić na osolony wrzątek, gotować 6 minut, po 3 minutach dodać por.
    Na każdym filecie ułożyć słupki pora i marchewki, zwinąć, spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyć, podlać bulionem, dusić 10 minut, wyjąć z bulionu, zawinąć w folię aluminiową, trzymać w cieple. Sos z duszenia wymieszać z jogurtem, przyprawić curry, solą i pieprzem, gotować 5 min. Włożyć roladki, podgrzać. Smacznego!

PODOBNE ARTYKUŁY

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane