Cielęcina z papryką

Cielęcina z papryką Ocena: 5/5 Ilość głosów: 1
Autor:

Przygotowanie:

  1. Mięso pokroić na porcje, cebulę w krążki, papryki w kostkę. Mięso ułożyć w naczyniu do mikrofalowania, posmarować sosem sojowym, po bokach ułożyć cebulę. Zapiekać 10 min w mikrofalówce przy mocy 750 W. Dodać papryki i zapiekać jeszcze 20 min.
    Posiekany czosnek i mąkę wymieszać z bulionem, dodać do mięsa i warzyw, wymieszać. Zapiekać 1–2 min. Jogurt wlać do potrawy, wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Danie zostawić w kuchence jeszcze 10 min. Smacznego!

PODOBNE ARTYKUŁY

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane