Mięso, wędliny, drób
Produkt | Kalorie | Węglowodany | Tłuszcz | Białko |
---|---|---|---|---|
Rozbratel | 147 | 0 | 7.2 | 20.6 |
Rozbratel duszony | 213 | 0 | 9.23 | 30.3 |
Rozbratel gotowany | 197 | 0 | 8.04 | 29.13 |
Rozbratel pieczony | 239 | 0 | 15.02 | 24.31 |
Rozbratel smażony | 222 | 0 | 10.15 | 30.45 |
Rozbratel surowy | 162 | 0 | 8 | 0 |
Rumsztyk | 112 | 0 | 3.5 | 20.1 |
Rumsztyk zrazy bite | 89 | 2.06 | 3.95 | 11.74 |
Rumsztyk zrazy radziwiłłowskie | 162 | 13.61 | 7.77 | 10.07 |
Szponder | 218 | 0 | 15.7 | 19.3 |
Szponder chudy surowy | 150 | 0 | 6.7 | 0 |
Szponder gotowany | 180 | 0 | 6 | 0 |
Sztuka mięsa gotowana | 175 | 6.2 | ||
Udziec | 154 | 0 | 7.9 | 20.8 |
Udziec duszony | 222 | 0 | 10.12 | 30.6 |
Udziec gulasz węgierski | 142 | 6.11 | 7.27 | 13.38 |
Udziec pieczony | 254 | 0 | 16.48 | 24.55 |
Udziec smażony | 232 | 0 | 11.14 | 30.74 |
Udziec zrazy mielone | 246 | 10.45 | 15.09 | 17.95 |
Wątroba | 129 | 4 | 3.1 | 20 |
Wątroba duszona | 157 | 2.37 | 4.88 | 24.22 |
Wątroba smażona | 228 | 3.43 | 8.05 | 33.34 |
Wędzonka gotowana | 101 | 0.5 | 3.1 | 17.8 |
Wołowina | ||||
Wołowina klasa I nieścięgnista | 107 | 0 | 2.1 | 21.7 |