-
Aia- wiesz jakich swinstw dodaje sie do takich batonikow , mialam na studiach semestr technologi spozywczej i na dlugi czas poczulam wstret do produktow piekarniczych i cukierniczych , kupowanych w sklepach( zreszta rowniez do kielbas ,konserw, kupnych pierogow, produktow garmazeryjnych i dan barowych). I to nie chodzi mi o jakies barwniki czy wzmacniacze smaku i zapachu , bo to kazdy wie . Jak nie bedziesz sie trzymac i zjadac takie rzeczy to ja sie poswiece , pojde na strych , odkopie zeszyt i tu ci to wszystko opisze. Wierz mi- dlugi czas nie moglam sie przelamac i jak jadlam cos z tych rzeczy to mi w gardle stawalo.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki