-
ojj dziewczyny może to i dobre ale jakie niezdrowe...sama chemia nie lepije sie troszke natrudzic i ugotowac samemu (np na 2-3 dni) i miec satysfkcje? lepsze to i zdrowsze i tansze ogolnie same plusy laski ale z Was lenie naprawde wstydźcie sie hehe
-
tylko wiesz...jesli ktos studiuje albo duzo pracuje to czasu nie ma na gotowanie...ja mam zajecia czesto w tygodniu do 20 i nie mam kiedy ugotowac sobie zupke,,,a tak przychodze do domu nastawiam wode , zalewam kubek i gotowa zupka... zawsze to cos cieplego!
-
To już nie lepiej kupić zupkę Profi? Pojemność 500 ml, wlewasz do garnka i podgrzewasz. Roboty w ogóle a jest to jednak normalna zupka z wartościami odżywczymi, smaczna, niedroga, sycąca. Trochę chemii pewnie ma, żeby się tak szybko nie psuła ale mniej niż proszek. Są różne smaki pomidorowa z ryżem i mięskiem z indyka, żurek z wędzoną kiełbaską, krupnik z mięsem z indyka, grzybowa, pieczarkowa, ogórkowa, kapuściana. I samkują, jak domowe, bo zrobione z naturalnych skłdaników.
-
hmmm moze byc dobre tylko male pytanie czy one są w miare dietetyczne? bo jakos krupnik albo zurek z kiełbasą źle mi sie kojarza ;P nie wiem czemu ale jakos tak 'tłusto" no w sumie macie racje jak ktos nie ma czasu zawsze to cos cieplego i kalorycznosc znamy odrazu pozdrawiam
-
i tez nie jest to tak ze jemy to codziennie!! ale chyba raz czy dwa razy w tygodniu mozna sobie pozowlic?
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki