Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: a smażenie?

  1. #1
    adahozaur jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    22-04-2007
    Posty
    0

    Domyślnie a smażenie?

    warzywa na patelnię. mniam mniammm. ale usmażyć to trzeba. no a olej i oliwa z oliwek to tylko troszeczkę, a kaloryczność dania wzrasta ze 2 razy.


    co zamiast olejów?
    proszę o pomoc...

  2. #2
    filocream jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    08-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    Ja warzywa na patelnię "podsmażam" na bulionie. Rozgrzewam patelnię i powoli dolewam bulionu, bo nie chcę, żeby warzywa były całowicie ugotowane.

  3. #3
    grubasek1992 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    10-04-2006
    Posty
    79

    Domyślnie

    a ja dodaje noramlnie troche wody;p i smaze tak jakby na wodzie;p
    http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/s...?p=154#post154

    waga 55 ;(
    wzrost: 163
    BMI : 20.7
    łydka: 35cm
    kolano: 38cm
    udo: 53cm
    biodra: 86cm
    przed pępkiem: 79cm
    talia: 65cm

    kolejne ważenie 31.07

  4. #4
    minako89 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    17-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    woda + przykrywka + malutki ogień = nie trzeba wcale oleju

  5. #5
    Awatar maadzia
    maadzia jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    23-02-2006
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    101

    Domyślnie

    tak jak wyżej :]

  6. #6
    grubasek1992 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    10-04-2006
    Posty
    79

    Domyślnie

    no i to jest wspanialy sposob;D ja jeszcze do tego dodaje przyprawy
    http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/s...?p=154#post154

    waga 55 ;(
    wzrost: 163
    BMI : 20.7
    łydka: 35cm
    kolano: 38cm
    udo: 53cm
    biodra: 86cm
    przed pępkiem: 79cm
    talia: 65cm

    kolejne ważenie 31.07

  7. #7
    adahozaur jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    22-04-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    dzięki wielkie bo bałam się że na wodzie mi się przypali...


    uwielbiam te różne mrożonki nordisa. mrrr

  8. #8
    Migotka15 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    11-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    a ja jak smaze na bulionie to mi to wszystko rozmieka pewnie za duzo naraz wlewam i potem mam ciapke zamiast warzyw

  9. #9
    free2sarna jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    16-03-2005
    Mieszka w
    Cairo
    Posty
    0

    Domyślnie

    Bez przesady!!!
    Taka paczka warzyw ma 150-200 kalorii. Dodaje lyzke oleju i ma moze max 300, wiec jak na obiad to i tak nieduzo. A poza tym niektore witaminy rozpuszczaja sie tylko w tluszczach, dlatego ja dodaje te lyzke, a czesc tak zostaje na patelni.

  10. #10
    Migotka15 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    11-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    no tak racja...tylko np jak warzywka maja byc tylko dodatkiem do np mieska to lepiej zeby mialy mniej kcal a jak same to ok chociaz ja osobiscie jeszcze nie probowalam zjesc naraz paczki warzyw

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •