Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: GRILOWANIE

  1. #11
    sylwiazdebicy jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    16-09-2005
    Mieszka w
    Dębica
    Posty
    9

    Domyślnie

    A ja przeczytalam takie cos w Życiu na gorąco, że podczas grilowanie moze wytopic sie ok 20% tłuszczu. I byly tam przykłady ze z kiełbasy , która miała 210 KCL pozostało tylko 160.

  2. #12
    zacharia jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    17-05-2007
    Posty
    0

    Domyślnie :)

    ja się pożywiam jednym kawałkiem kurczaka z grilla i jem go baaaardzo długo, oczywiście przy wielkiej ilości sałatki z kapusty lodowej, pomidorów, ogórków itp. po czym rozkoszując się każdym minimalnym kawałeczkiem patrzę, jak znikają wszystkie karkówki kiełbaski i tym podobne i nic już nie zostaje co by mogło mnie skusić Nie zmienia to faktu , ze okres grillowo- działkowy to ciężki sprawdzian.

  3. #13
    ktosiula jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    25-01-2005
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Posty
    869

    Domyślnie

    A ja polecam Pangę w przyprawach grillowaną w folii, to dopiero pychota i do tego zdrowa

  4. #14
    nikita84 jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    27-05-2007
    Mieszka w
    gryfice
    Posty
    184

    Domyślnie

    ja zzjadam skrzydełka przyprawione ziolami

    BYLE ZDĄŻYĆ DO TRUSKAWEK!!!
    I FAZA-03.01.2011-07.01.2011
    II FAZA-08.01.2011 trwa...

  5. #15
    Awatar natalka86
    natalka86 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    22-09-2004
    Mieszka w
    okolice Warszawy
    Posty
    66

    Domyślnie

    kurczak, indyk, ryby, wszystkie możliwe warzywa... wszystko da się zrobić na grillu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •