-
ups, nie wyszło
Hej dziewczyny, zrobiłam swoją pierwszą w życiu owsiankę! Ze zjedzeniem było trochę gorzej
3 łyżki płatków owsianych górskich posypałam cynamonem, zalałam wrzątkiem i zostawiłam na noc, a razo zalałam je ciepłym mlekiem i dodałam rodzynek. Ykhm, nie było zbyt dobre (takie mulaste w smaku
), ale obawiam się, że to właśnie wina przyrządzenia
Więc proszę, wyjaśnijcie kmiotowi prosto od krowy, krok po kroku, jak sie robi dobrą owsiankę (lub owsianki) i ile ma kalorii (w przybliżeniu). Nie urządza mnie czytanie 70 stron postu, bo i tak już noszę okulary
Dzięki z góry
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki