c.d. Wszystko wymieszać, rozgniatając ser na drobno, przełożyć masę do zwykłego kubka, przykryć talerzykiem, wsadzić do mikrofalówki i nastawić na 4 minuty w przypadku starej, a na 3 minuty w przypadku nowej mikrofalówki o dużej mocy - tu trzeba potestować W kubku wyrośnie bułeczka, którą potem przekrajam na pół i żrę co rano. Po zrobieniu w mikro najczęściej zostawiam kubek z gorącym "wypiekiem" do ostygnięcia, a potem zdejmuję talerzyk i czekam jeszcze trochę, by wilgoć odparowała. W tym czasie wypijam kawę Smakuje jak grahamka, szczególnie jeśli położyć na nią serek wiejski, rzodkiewkę, sałatę. Polecam popróbować - inaczej smakuje z większą ilością sera, nieodparowana, dłużej trzymana w mikrofalówce albo z dodatkiem całego jaja. Gdzieś czytałam, że ktoś dodawał drożdży, nie sprawdzałam w tej wersji Pozdrawiam
Masz wyłączoną opcję otrzymywania prywatnych wiadomości, więc podaję przepis tutaj: Bułka otrębowa - 1 łyżka otrąb pszennych - 1 lub 2 łyżki otrąb owsianych (dodaję jeszcze łyżeczkę zarodków) - 1 białko jaja - 1-2 łyżki sera białego chudego - można przypraw - ja nie daję żadnych