-
Jeśli bym się do tego stosowała, to dieta byłaby męczarnią... Zbyt dużo wytycznych, za mało miejsca na własne pomysły i wszystko się pieprzy ; ). Więc zostanę przy swoim.
Co nie zmienia faktu, że może kiedyś
-
Phovilla znalazłam no stronie głównej 
Obecnie jem śniadanie:
- resztka fitelli tropikalnej ( jak dobrze, że resztka) z mlekiem ok. 100 kcal
- maca, pomidor, almette - 73 ( jak liczycie plasterki pomidora ?!)
- brzoskwinia 50
223
Dzisiaj znowu mam obiadu babci więc II śniadanie sobie podaruje ...
btw !
xpxpxpxp - jak tam było na wakacjach ? ;> wybacz ale tyle osób wyjechało, że nie wiem gdzie pojechałas
-
myślę, że trzeba zważyć pomidora, równo pokroić i podzielić wagę przez ilość plastrów
-
oczywiscie potem ważysz plaster i liczysz kalorie od podanych w 100g...
-
Ja nie liczę plasterków bo zawsze jem całego 
Ale to nic trudnego:
cały pomidor ma 40 kcal, a wyjdzie z niego średnio 7 plasterków. 40:7=ok 6 kcal
-
Ja też zawsze całego
-
nic tylko usiąść i płakać
-
co się stało?
-
-
Co sie stalo Be free?
Ja tez zjadam zawsze calego pomidora
tylko ze one bardzo male sa
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki