Postanawiam wprowadzić więcej warzyw gotowanych na parze - nie tylko brokuły i kalafior, szukam więc warzyw, które będą dobre po ugotowaniu na parze.
I jak to jest z gotowaniem mięsa na parze? Bo sama nie wiem
Nie jem za mało, byłam przez pewien czas klientką krakowskiego Centrum Leczenia Otyłości (choć takowej nie posiadam), było ładnie, po pierwszym miesiącu straciłam 2kg w ogóle nie ograniczając radykalnie diety, ale potem przestałam tam uczęszczać i zwróciło się z nawiązką
Zjadłam dziś:
Kawałek ryby ugotowany na parze (ale się rozleciał )
Miska rosolu z łyżką makaronu (nie łychą, a łyżką!)
2 kromki razowca +chuda szynka i pomidor BEZ MASŁA! (nie jadam masła. Wg. mnie zagłusza cały smak kanapki )

Wieczorem jeszcze kawałek mięska gotowanego w wodzie i łyżka buraczków.

No i na basen oczywiście o 17, dziś chcę przepłynąć 2 kilometry! Dam znać czy mi się udało! Celuję min. w półtorej!
Ja pływać umiem - nawet zawodowo, mam parę medali Głównie srebro i brąz (celuję w złoto na najbliższych zawodach). Najlepiej pływam klasykiem oraz na grzbiecie. Lubię też delfina, i kraula - najmniej, ale na treningach dużo nim pływamy