-
Pazera, a mi co oddasz za pączki

Miłego dietkowania
-
O rany, jak tu smacznie.....
Aż mi ślinka cieknie.....mniam.
:P
-
Witaj
Widok ulicy poawla z nóg
Pozdrawiam
-
ale wy jesteście sadystki, tyle pyszności w jednym poście,
pozdrawiam
-
Paskudy!, torcik, pączusie
A ja mam dylemat
Kupiłam na allegro jeansy i o dziwo super pasują, jak założe długą tunikę -nawet niezle wygląda. I co ja mam zrobić, zgubie kilka kilosów i dżiny pójdą w kąt
Troche szkoda
I powazny problem
Oczywiscie z wieczornym posiłkiem. Pracuję w godz ok 16-20. Po przyjściu do domu jestem głodna jak.... Musze cos zjesc, ale owocem nie zaspokoję się?? Co mi poradzicie moje miłe?
Polecam wodne łózko [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
OJ KOCHANIE
DUZY KAWALEK TEGO TORCIKA TO TYLKO 160 KCAL A ILE RADOSCI
A MOZE BYC JESZCZE MNIEJ
BUZIAK NA DOBRANOC
-
PRZEPRASZAM OPERATOROW ALE MUSZE TO WKLEIC.
NO I ZOSTALAM SADYSKA KULINARNA!
TORCIK MALINOWY
Przygotowanie: 30 minut + chłodzenie
Składniki na 8 porcji: 1/2 kg malin - 2 łyżki soku z cytryny - 4 łyżki cukru pudru - mały jogurt naturalny - duża paczka podłużnych biszkoptów - galaretka malinowa w proszku.
Jedna porcja: 160 kcal.
/ JA ROBILAM BEZ CUKRU I JOGURTU I Z MNIEJSZEJ ILOSCI BISZKOPTOW/
Wykonanie:
1. maliny skrop sokiem z cytryny, posyp cukrem pudrem i zmiksuj, dodaj jogurt i wymieszaj
2. galaretkę rozpuść w 150 ml gorącej wody i przestudź
3. maliny połącz z galaretką i wstaw do lodówki do momentu aż zacznie się lekko ścinać
4. foremkę keksową wyłóż folią aluminiową tak, aby spore kawałki wystawały poza foremkę; dno foremki wyłóż biszkoptami, wlej połowę masy malinowej, połóż kolejną warstwę biszkoptów, wlej resztę masy i przykryj kolejną warstwą biszkoptów; folię aluminiową przykryj torcik i lekko go przyciśnij; wstaw do lodówki aż się zetnie (najlepiej na noc)
5. foremkę wyjmij z lodówki, odwiń folię, przekręć foremkę do góry dnem wykładając torcik na deskę lub duży talerz i zdejmij folię; torcik pokrój na 8 grubych plastrów.
ruloniki z szynki
Przygotowanie: 10 minut.
Składniki: 3 plastry szynki - 1/2 opakowania serka kanapkowego - 2 ząbki czosnku - łyżeczka posiekanych świeżych ziół - świeżo zmielony pieprz. /nie jak w Twoim
Wartość kaloryczna: 300 kcal.
Wykonanie:
1. Czosnek posiekaj i rozetrzyj, dodaj do serka wraz z ziołami. Świeże zioła możesz zastąpić suszonymi. Możesz wybrać swoje ulubione zioła (np. bazylię, oregano), możesz wybrać także ich mieszankę. Serek przypraw świeżo zmielonym pieprzem.
2. Plastry szynki zwiń w ruloniki. Szprycę do dekoracji ciast wypełnij przyprawionym serkiem z ziołami. Szprycą napełnij ruloniki z szynki. Wykonanie:
1. Czosnek posiekaj i rozetrzyj, dodaj do serka wraz z ziołami. Świeże zioła możesz zastąpić suszonymi. Możesz wybrać swoje ulubione zioła (np. bazylię, oregano), możesz wybrać także ich mieszankę. Serek przypraw świeżo zmielonym pieprzem.
2. Plastry szynki zwiń w ruloniki. Szprycę do dekoracji ciast wypełnij przyprawionym serkiem z ziołami. Szprycą napełnij ruloniki z szynki.
KOCHANIE CZASEM MOZNA ZASZALEC A CZY TO AZ TAKIE SZALENSTWA I WIELKIE POKUSY
PAPATKI
-
Psotulko zrobię torcik malinowy !Mówisz 160kcal....
Pazera pozdrawiam
A co do wieczornego jedzenia ...sama mam z tym problem
Wieczory są dla mnie tragiczne .Czasem jest tak ,że cały dzień trzymam pięknie dietę ,a wieczorem
ech !szkoda mówić!
-
Psotulko , wielkie dzięki ! Torcik bedzie w niedzielę
A ja dzisiaj poszaleję, kurczaczek z prodiża i zielsko! :P
dla wszystkich...
Tak dużo mówicie o tańcach, ja dla swego mena wszystko zrobię... :P
-
Pazerko, jesteś genialna!
Ja też mojemu potańczę na rurze....
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki