Gosia - kradne Twoj przepis i wklejam dla Rejaz tutaj :roll: :roll: :roll: :roll: 8)
jedyne co zmodyfikowalam, to pomidory, o ktorych wspominalam, ostra papryke do srodka, no i nie dodalam maki,ale to dlatego, ze nigdy tego nie robie - tzn zadnych potraw nie zageszczam :wink: ALE NIEBO W GEBIE :DCytat:
Fasole należy namoczyć przez noc, pozniej ugotowac w tej samej wodzie, jak sie zagotuje dodaje kostke rosołową. Jak fasola jest juz miękka dodaje przecier pomidorowy/koncentrat, na patelni podsmażam chudą kiełbaskę (z fileta), dodaje do pokrojoną w kostkę cebule, jak sie zeszkli wrzucamy do garnka z fasolą doprawiamy, zagęszczam mąką i gotowe
Co do wypadu w inny swiat, to Magda masz racje - ja tego potrzebuje jak tlenu :roll: :roll: :roll: Problem jest zawsze taki, ze nad morze mamy 2,5 godziny pociagiem, a bilet ICE kosztuje nas w 2 strony jakies 200 euro....Holandia jest dosc droga, wiec hotel na 3-4 dni ok 400 euro....i to mnie zawsze dobija psychicznie, bo za takie pieniadze, to sobie mozemy spedzic tydzien w Portugalii naprzyklad :roll: :roll: :roll: Ale nie mamy tygodnia wolnego :lol: :lol: :lol: No i dupa :wink: :wink:
Ale cos pokombinujemy :wink: :wink:
Na koniec chcialam jeszcze tylko dodac, ze jestem swinia i zjadlam Kinder pinqui...i to tylko dlatego, ze poprostu sobie lezal OTWARTY na wierzchu :roll: :roll: :roll: No durnoctwo poprostu :roll: :wink: :wink: :wink:
Dobranoc :D