-
Wyczytane w SHApe:
Który ser ma najwięcej wapnia?
Tyczy się jednego plasterka czyli około 30 g
- parmezan 415 mg w 30 g ( 135 kcal 9,6 g tłuszczu )
- edam 260 mg ( 95 kcal 7 g tłuszczu )
-mozzarella 235 mg (75 kcal 4,8 g tłuszczu )
- brie 180 mg (100 kcal 8,4 tłuszczu )
- rokpol 160 mg (110 kcal 9,2 g tłuszczu )
- feta light 85 mg (55 kcal 3,6 tłuszczu )
- twaróg chudy ( 30 kcal 0,2 tłuszczu)
Jajko 70 kcal 6,3 białka 4,9tłuszczu o,3 węglowodanów
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki