-
ależ ja Ci zazdroszczę że schudłaś 5 kilo
oSKUBANA JESTEŚ
wydaje mi się że 13 stka jest fajna, tylko trzeba mieć do niej odpowienie podejście,
ja wczoraj zacęłam dzień na 13stce ale wiesz,mój chłopak ( nie wiedział, że zaczęłam 13stkę) zdał egzamin, kupił mi niskokaloryczne lody więc chciał, żebym się cieszyła z jego sukcesu i cóz miałam zrobić?odłożyłąm rozpoczecie na dziś
moim marzeneim jest wytrzyamć na 13stce, a potem jak już schudnę te 4- 5 kilo(mam nadzieję!!!!!!!!!!!!!) to wtedy w dalszym ciągu będę na wysokobiałkowej i niskowęglowodanowej żeby chudnąć i na uczelni w październiku pokazać się szczuplutka
1 dzień nie jest zły dlatego polecam tę dietkę
-
Uda Ci się!
Czy lubisz szpinak?Jak on smakuje?Nigdy nie jadłam?
-
Oskubana - szpinak jest pyszny. Posolić, dodać czosnku, jajeczka i jazda
Bierz przykład z Popaya
-
No dobra!
Przekonaliście mnie!
Od jutra dieta 13-tka!!!
Proszę o wsparcie!Dietkę bikini przeszłam i było OK!Ta jest bardziej rygorystyczna-liczę na Was!
Do jutra!
-
No cze
Tylko do tego szpinaku nie dawajcie za duzo oleju do smazenia bo bedzie zle ( ja tez lubie) , a tak przy okazji macie jakis inny przepis na podanie szpinaku?
pa pa
-
Ja też zaczynam od jutra 13-tkę.
A więc Oskubana jedziemy na tym samym wózku, byle z górki
-
proszę bardzo Micha8 - to z kuchni japońskiej
Szpinak z ziarnem sezamowym
300 g szpinaku,
1 lyzka sosu sojowego,
2-3 lyzki bulionu z ryby,
4 lyzki ziaren sezamowych.
Szpinak umyc, szczegolnie dokladnie wymyc lodygi. Zagotowac duza ilosc wody z odrobina soli, wlozyc szpinak cala garscia naraz, zaczynajac od lodyg, po wlozeniu calego natychmiast zdjac z ognia, policzyc do 15 i wyjac szpinak z wody, przelozyc do miski z duza iloscia zimnej wody, oplukac, wyjac na mate bambusowa (lub jakakolwiek inna pleciona, byle bez farbujacych nitek), zebrac i ulozyc rowno w peczku. Zwinac mate i sciskajac ja rekami odcisnac wode. Rozwinac mate, przelozyc szpinak na deske, pokroic ostrym nozem na slupki o dlugosci 1 cm. Poustawiac kawalki szpinaku jak "snopki" na talerzyku. Polac 1/3 wymieszanego sosu sojowego z bulionem z ryby, kiedy sos przejdzie
do dolu scisnac lekko "snopki" i polac reszta sosu, od gory posypac ziarnem
sezamu.
-
szpinak nie jest taki zły
fajnie, że nasze grono się powiększa...chyba że mnie odrzucicie bo zaczęłąm dzień wcześniej
ja własnie jem 1/2 porcji befsztyka
-
nO SUPEROWO! Trzymaj się, bo warto.Buziaki!
-
jestem już po pół porcji befsztyka..zostało mi jeszcze drugie pół i jeszcze szpinak..tylko główka mnie boli,ale to raczej nie z powodu dietki bynajmniej
nie jest źle i mam nadzieję że jutro będzie tylko LEPIEJ
jutro nas będzie więcej...cieszę się bo bedzie łatwiej
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki