Strona 60 z 165 PierwszyPierwszy ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 1645

Wątek: Nie umiem przegrywac! Łatwo sie nie poddam...

  1. #591
    Magdalenkasz jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    08-04-2004
    Mieszka w
    Merzig
    Posty
    231

    Domyślnie

    ale ci dobrze!! nawet mi nie mow!!!
    to jakas kara w biurze siedziec w taka pogode!
    Ja tez chce opalansko!!!!!!!!!!!!

  2. #592
    wkra jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    02-06-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Oj tak, racja. Słoneczko, woda. A nie biuro z klimatyzacją. Chociaż, z dwojga złego wolę z nią, niż bez

    Rozumiem, że dietowo bez zarzutów?

  3. #593
    smutnaksiezniczka jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    12-04-2005
    Mieszka w
    Szczecin
    Posty
    4

    Domyślnie

    Madziu...:P nie chcialam...ale zaraz weekend... nie uda Ci sie wyrwać cociaz na chwilke i skoczyć nad jakąś wodę ???

    Wkro nom jasne że lepiej z klimą...i Ty pewnie takie masz hihihi...bardzo mnie to cieszy... Hmmm czy jest dietkowo? JAk najbardziej...znopwu zamieszcam jadłospisy

    dzisaj wszamane :
    serek wiejski piątnica
    szklanka jogurtu brzoskwiniowego
    2 talerze chłodnika
    dojdą jeszcze truskawki i to bedzie na tyle aha...no i jeszcze 1l gazowanego picia nic innego tam nie mieli :P
    Ale za to poopalalam dzisiaj brzuszek i jest taki brązowiutki...och ach jakie to wspaniałre Dzisiaj było dzitkowo i to bardzo !
    a teraz Pytanie ile moze miec kalori taki chłodnik? Moze któras z Was wie...:>
    Buziaczki :*
    ...urodzona by przegrać-żyję by wygrać...



  4. #594
    wkra jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    02-06-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Smutna, mój chłodnik po litewsku ma 110 kcal (nie licząc jajka). Daję do niego i kefir i jogurt i za zwyczaj dodaję trochę barszczu z kartonu. Jeśli na samym kefirze, to myślę, że koło 90?

  5. #595
    smutnaksiezniczka jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    12-04-2005
    Mieszka w
    Szczecin
    Posty
    4

    Domyślnie

    tata dał jajko ...a chlodnik...hmmm składał sie z kefiru i jogurtu( 0% tłuszczu i bez cukru) no i botwinka i te inne :P Nie wiedzialam ze ma on tak mało kalorii...ogolnie dorzucilam jeszcze 1 talerz :P JA w ogóle to dzisiaj pierwszy raz w zyciu zjadłam taki chłodnik! :P I tak mi posmakował że szok PYCHOOOOTAAAA!!!!!!! barszcz z kartonu? Musze powiedziec tacie...musimy sprobowac z barszczem

    Dziekuje i pozdrawiam :*
    ...urodzona by przegrać-żyję by wygrać...



  6. #596
    Awatar Paulyna
    Paulyna jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    26-01-2005
    Mieszka w
    Olsztyn
    Posty
    1,190

    Domyślnie

    Witaj Smutna !!!

    Ja tez korzystam ze sloneczka i sie murzynie HiHi Przyznam, ze czekoladowa sie robie Mozesz zamiescic tutaj przepis na ten chlodnik???? Z checia bym sobie upichcila takowy

    Zycze udanego dnia !!!
    Buziaki :*:*

  7. #597
    wkra jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    02-06-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Barszcz z kartonu dodaję, kiedy botwinka jeszcze malutka. Bo inaczej cienki wychodzi. A poza tym dodaje koloru

  8. #598
    smutnaksiezniczka jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    12-04-2005
    Mieszka w
    Szczecin
    Posty
    4

    Domyślnie

    No to siup! Specjalnie dla Paulinki przeepisik na chlodniczek mojego taty
    kefir 400ml
    jhogurt naturalny 400 ml
    botwinka
    5 ogórków gruntowych
    koperek
    szczypior
    czosnek 3 zabki

    na dobra sprawe botwinke nalezaloby chyba ugotowac...ale tata posiekal wszystko na surowo i wymieszal hehehe na koniec ugotowal jajca i dodal do calosci...
    nie jadlam chlodnika z gotowana botwinką...polecam za to goraco ten! bo jest wspaniały !!!
    Wkra! ja rozumiem w takim zrazie ze Ty gotujesz ta botwinke hihihi...ja z tym barszczem jutro sprobuje bo jutro chłodnik robię JA!
    ...urodzona by przegrać-żyję by wygrać...



  9. #599
    Guest

    Domyślnie

    A ja właśnie chciałam Cię prosić o ten przepis.
    Dzięki!
    To wszystko się drobno kroi, miesza i gotowe? Proste się wydaje... Muszę tylko zapolować na botwinkę, nigdzie jej ostatnio nie widziałam.

  10. #600
    wkra jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    02-06-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Smutna, tak, botwinkę gotuję, razem z posiekanymi łodyżkami. Tylko liście daje surowe. Dolewam barszczu troszkę, kefir, jogurt, resztę warzyw i zieleninę i do lodówki na dwie godziny. Oczywiście przyprawiam. Aha, polecam jeszcze rzodkiewkę do środka

Strona 60 z 165 PierwszyPierwszy ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 160 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •