ok, podaje swoj jadlospis z dwoch dni:
rano 125 g jogurtu naturalnego, 3 lyzeczki musli z owocami, kawa z mlekiem odtluszczonym
w poludnie (w pracy) 120 g salatki owocowej
obiad: cwierc kurczaka pieczonego, surowka z marchewki
podwieczorek: sok warzywny 0,5 litra (tymbark fit, polecam)
kolacja: 70 g makaronu razowego, 60 g szpinaku mrozonego, lyzeczka oliwy z oliwek, 30 g sera gorgonzola (ze szpinaku, oliwy i sera robie sos do makaronu), 100 g malych pomidorkow, lampka wina czerwonego
Ii dzien
sniadanie: 2 razowe sucharki, lyzeczka dzemu, 30 g sera bialego (jem nie tylko chudy twarog, czasem poltlusty albo owczy)
II sniadanie: grahamka mala z makrela
obiad:losos z grilla z warzywami na parze
podwieczorek: 20 g gorzkiej czekolady, banan
kolacja:tunczyk z puszki w sosie wlasnym (mala puszka), sok pomidorowy, jajo na twardo
Czasem zdarza mi sie jesc "normalnie", chodze do knajp na obiady i kolacje, jem slodycze (malo, ale wcale nie tak rzadko). Generalnie jednak moje jadlospisy wygladaja wlasnie tak. Teraz, bo latem przestawiam sie bardziej na owoce.
Zakładki