Dodano: 2016-04-18

Kiełki rzodkiewki Ocena: 1/5 Ilość głosów: 2

Kiełki rzodkiewki w naturalny sposób leczą przeziębienia. Pikantne i aromatyczne kiełki bogate są w przeciwutleniacze, aminokwasy, witaminy A, B, C, E, K oraz minerały – wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, cynk i karoten. Działają oczyszczająco oraz stymulują pracę woreczka żółciowego i wątroby. Idealnie nadają się do sałatek i kanapek.

Opis produktu
Ocena ogólna:
6
Średnia ocena:
Ilość ocen: 0

Plusy
  • Wysoka zawartość wapnia
  • Bardzo wysoka zawartość żelaza
  • Bardzo wysoka zawartość Witaminy A
  • Bardzo wysoka zawartość Witaminy C
  • Mała zawartość tłuszczów
Minusy
  • Bardzo wysoka zawartość sodu
Wartości odżywcze
Kalorie 41 kcal
Tłuszcze 0.3 g 0.30%
Proporcje składników
Dzienne zapotrzebowanie GDA

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane