-
Dziękuje Bjedrona...Dla mnie kopenhaska nie byla meczarnią,moze dlatego ze nie przestrzegalam jej bardzo restrykcyjnie (tzn.nie ważylam mieska,zamiast jednego pomidorka dwa itd.), czulam sie swietnie ale efekty efekty 3 kg..ja od roku wspomagam sie naturalnymi suplementami dietetycznymi, moze dlatego nie odczuwam jakiegos wycienczenia organizmu przy dietach pozdrawiam..dzieki za ostrzezenia..dobrej nocki zycze
-
HEj JA planuje zaczac dietke kapusciana od poniedzialku a jutro mala glodowka przed poniedzialkiem jutro sama herbata zielona i jabłka i woda oczywiscie .Od poniedzialku kapustka rowniez chcialabym 5 kg w tydien ale juz 2-3 bylo by dobrze no jestem po kopenhadzkiej na ktorej wytrzymalam 10 dni i stracilam 5 kg.POzdrowionka 3 mam kciuki
-
Hej Jenii widzę,że startujemy z ta samą wagą w tym samym dniu zaczniemy bo ja niestety mam nie kompletne składniki troche sie wkurzylam myslalam ze zaczne dzisiaj..ale teraz po wejsciu na forum i przeczytaniu Twojej wiadomości ciesze sie ze wystartujemy obydwie razem jutro :P Pozdrawiam,.jeszcze dzisiaj dokupie co mi brakuje i jutro rozpoczynamy boj..ja tez pije herbatki tylko,ze figury spalanie.
-
NO to fajnie ze startujemy razem i z ta sama waga Bedzie napewno motywacja i wsparcie ja dzisiaj lece na zakupy a jutro rano ugotuje zupkePOzdrawiam
-
A jaki przepis masz na ta zupke??
Zupa z kapusty
- Oczyść i pokrój 1 cebulę,
- 25 dag marchwi,
- 25 dag czerwonej i żółtej papryki,
- 25 dag kalarepki,
- 2 świeże pomidory.
Poszatkuj 25 dag białej lub włoskiej kapusty. Warzywa podsmaż na 1 łyżce oleju, zalej 1 i 1/4 l wody i zagotuj. Dodaj trochę suszonej cebuli i gotuj razem 10-15 minut. Dopraw do smaku solą jodowaną. Możesz również wzbogacić jej smak (w zależności od upodobań) curry, bazylią lub sproszkowaną papryką, pietruszką lub sosem sojowym.
-
Jennii moj przepis na zupę kapuścianą:
- główka kapusty,
- 6 cebul, najlepiej ze szczypiorem,
- 2 zielone papryki,
- 6-12 pomidorów, lub 2 puszki pomidorów,
- pęczek selera naciowego,
- przyprawy: pieprz, pietruszka, curry, koper, oraz według uznania np bazylia, czosnek, estragon.
Pokrojone wszystkie warzywa (pomidory obrać ze skórki) wrzucić do garnka i zalać gotowaną wodą. Gotować, aż jarzyny będą miekkie. UWAGA: nie można zupy solić, nie można dodawać żadnych tłuszczy, ani bulionów. Taka porcja zupy wystarcza na około tydzień.
Taka stosowalam wczesniej i byly efekty jedyna modyfikacja moja to dodanie vegetty.
-
Hej Edytko Witamy Cie w naszym gronie i zyczymy powodzenia Kiss:*
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-------------------------
Zajrzyj:
http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=69090
-
Dziękuje bardzo Paulik14. Miłego dzionka wszystkim zycze..pozdrawiam
-
Dzień dobry ! Jak niedziela mija?
-
Czesc Kinus33..Niedziela mija bardzo leniwie..chyba zaraz jakas ksiazka i kocyk..moze drzemka..jakas jestem zmeczona..ale nie trace zapału na dietkowanie..
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki