-
Ja też nigdy łososia nie jadłam. Nigdy, pod żadną postacią :P
Kupiłam 200g filetu bez skóry. Natarłam go ząbkiem czosnku, potem ten czosnek pokroiłam i posypałam nim łososia. Posypałam go jeszcze solą, pieprzem i skropiłam sokiem z cytryny, owinęłam w folię i do piekarnika.
Nie powiem ile go piekłam, bo mój piekarnik jest stary i niezbyt dobrze działa, ale koło 20 minut chyba go robiłam. po 12 minutach był gotowy, ale poczekałam chwile jeszcze, aby lekko przypalił się od spodu. I dobrze zrobiłam, bo utworzyła sie taka chrupiąca skórka jakby :P
Powiem Wam, że zapach był niesamowity. Ten czosnek wiele daje, bo zwabił moich wspołlokatorów swoim zapachem
A zaraz zjadam śniadanko, potem na basen i nauka :/
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki