Witam!
Coś pysznego, prostego i szybkiego na obiadek: indyk w warzywach - przepis z diety Strażników Wagi (WeightWatchers):
Pierś z indyka umyć, oprószyć bazylią, obłozyć świeżym czosnkiem, doprawić solą i pieprzem - zawinac w folię aluminiową, wierzch przekłuć iglą. Mięso piec około 30 min w piekarniku w temp. 200 st.C. Sos: 2 posiekane pory, 2 pomidory lub 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, 2 łyzki oliwy. Warzywa poddusić, podlać wodą i przyprawić. Mięso podawać pokrojone i polane sosem.
Strażnicy Wagi nieskończone ilości przepisów, gdzie nie musisz wykluczać swoich ulubionych potraw. Wystarczy jedynie liczyć punkty... Jak ktoś bedzie zainteresowany mogę podać szczegóły. Smacznego
Zakładki