Strona 219 z 506 PierwszyPierwszy ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,181 do 2,190 z 5051

Wątek: Ile to ma kcal? Masz wątpliwości, pytania pisz TUTAJ!

  1. #2181
    olcieek jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    29-01-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    Ja to dobrze rozumiem, że się zdenerwowałaś, bo mnie też to dziaął na nerwy xD

    O produkty można pytać, ale o danie to czasem już przesada :P

  2. #2182
    Ninti Guest

    Domyślnie

    jak mam policzyc obiadek
    dwa niewielkie ziemniaczki młode
    sałata ze śmietaną ilość hmm ... dwie porządne łyżki
    kawałek (sredni, powiedziałbym nawet ze maly) mięsa (wieprzowego chudego) ale z sosu je wyciągnełam chociaz staralam sie go troche "zdjąć"

    myślicie ze wiecej niz 350 kca? bo tak mniej wiecej chcialam to policzyc

  3. #2183
    bobus86 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    14-05-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    kochane!!!!!!!!!!!! po pierwsze prosze sie wyposazyc w wage i dokladnie wazyc produkty! my nie jestesmy swiete i nie wiemy jak kto dokladnie gotuje! radze aby kupic sobie wage nawet w zwyklym supermarkecie bedzie za okolo 10 lotych....to tyle!

  4. #2184
    clarice jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    19-12-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    ile kcal może mieć mięso wołowe, tzn takie, które w sklepie nazywa się "wołowina bez kości", kosztuje ok 25zł/kg? nie mam pojęcia, jaki to konkretnie rodzaj mięsa...

  5. #2185
    olcieek jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    29-01-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    CO za pytanie.
    Skoro Ty nie wiesz to my skad mamy wiedzieć ? xD

    wszystko na 100g
    wołowa pieczeń z polędwicy - 170 kcal
    wołowa polędwica- 253
    wołowa wątróbka surowa- 123
    wołowe bitki- 106
    wołowe nerki surowe- 136
    wołowe płuca- 82
    wołowina gotowana- 200
    wołowina w sosie własnym -142
    wołowina, antrykot- 156
    wołowina, goleń -67
    wołowina, karkówka chuda - 95
    wołowina, karkówka średniotłusta- 131
    wołowina, mostek- 204
    wołowina, polędwica- 110
    wołowina, rostbef- 122
    wołowina, rozbratel- 124
    wołowina, szponder chudy- 105
    wołowina, szponder tłusty - 259
    wołowina, zrazowa dolna- 120
    wołowina, zrazowa górna- 111
    wołowy gulasz- 149
    wołowy łój - 896
    wołowy mózg- 121
    wołowy ogon surowy 68
    wołowy ozór surowy 178

  6. #2186
    Ninti Guest

    Domyślnie

    bobus86 no w sumie masz racje

  7. #2187
    clarice jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    19-12-2005
    Posty
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez olcieek
    CO za pytanie.
    Skoro Ty nie wiesz to my skad mamy wiedzieć ? xD
    rzecz w tym, ze zawsze jak kupuje wolowine, to ona nie ma napisane, czy to poledwica, czy antrykot, tzn. takie tez sa, ale taka "zwykla" wolowina ma napisane po prostu wolowina. i myslalam, ze ktos po prostu wie, z jakiej to czesci...

    w kazdym razie dziekuje

  8. #2188
    olcieek jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    29-01-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    No tak Ty kupujesz, sama nie wiesz co a my mamy wiedzieć.
    Fajny tok myslenia.

    Pytaj w sklepie i problem z głowy

  9. #2189
    Awatar miss90
    miss90 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    28-12-2005
    Mieszka w
    Imielin
    Posty
    12

    Domyślnie

    dziewczyny ile może mieć gofer z bitą śmietaną i polewą czekoladową ?? i ile mały lód włoski ??


  10. #2190
    Awatar miss90
    miss90 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    28-12-2005
    Mieszka w
    Imielin
    Posty
    12

    Domyślnie

    dobra już wiem ile ma lód włoski
    i wiem ile ma gorf z bitą śmietaną.. tylko ja miałam jeszcze polanego polewą czekoladową ?? to ile wtedy policzyć jak gofr z bitą śmetaną 240kcal

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •