-
tak się wydzierałyście, a teraz ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Gośka - jaka z ciebie laska
-
Pani Prezes proszę się nie ukrywać, a Gośkę od tańca oderwać nie można
-
poczekaj Ewka, szukam pysznej, chudziutkiej salatki dla Ciebie
-
no to ja też uciekam, jak gadać ze mną nie chcecie
A twoją kanapkę Dorotko to sama zjadłam, jak się poczęstować nie chcesz!!!
-
My tu cały czas z Maggusią jesteśmy
czekamy i czekamy na resztę i tańcujemy od czasu do czasu jęzory pokazujemy
albo tańcujemy tak ładnie
-
no dobra to zaraz do was wpadnę, muszę trochę popracować - a tak sosik do sałatki
-
albo ćwiczymy silną wolę
-

Surówka z włoskiej kapusty
Składniki: 1/2 kg włoskiej kapusty, 3-4 świeże pomidory, 1/2-3/4 szklanki śmietany, sok z cytryny, pieprz, cukier, 2-3 łyżki drobno posiekanej zielonej pietruszki lub koperku.
Kapustę oczyścić z zewnętrznych, uszkodzonych liści, umyć osączyć i drobno poszatkować ostrym nożem. Bezpośrednio po poszatkowaniu, każdą porcję, wymieszać ze śmietaną. Pomidory obrać ze skórki i pokrajać w paski, dodać do kapusty. Wymieszać, przyprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny. Wyłożyć na półmisek, posypać suto posiekaną pietruszką bądź koperkiem.
-
Ewa sosiku nie wolno bo wyłazi z niego potem taki "ktoś"
i nam suwak w drugą strone pcha
najlepiej jogurcik z czosnkiem i przyprawami
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki