Ja też uwielbiam surówke z pekińskiej;
Mój przepis:
-Pół pekińskiej ,
-1 pomarańcz,
-garść rodzynek,
-olej i sól a także troszke cukru.
Palce lizać.
pekińska to najlepsze żarełko - można jąpomieszać na wsszelakie sposoby
Zaraz zbieram się ipędze poćwiczyć![]()
Etap I start 2-01-2014 koniec......- odchudzanie SEZON NA ODCHUDZANIE ......
Etap II ..... wychodzenie z diety
Etap III ..... stabilizacja wagi i pilnowanie się do końca życia
No niezłe wrażenie zrobiły na mnie Twoje wymiary
GRATULUJĘ
Jejku.. spodnie 28![]()
![]()
![]()
Nienawidze swojego wszechobecnego tłuszczu.. utylizacja![]()
Mój wątek: Armida wita wiosnę.
Zapraszam, każde wsparcie mile widziane, tym razem nie mogę się poddać.
Cel na 1.08.2014:
Waszka![]()
![]()
![]()
57,9 kg
![]()
![]()
![]()
![]()
No wiem wiem, ze refleks mam spozniony, ale dopiero wrocilam
![]()
![]()
![]()
![]()
CIESZE SIE I GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Mi waga po powrocie pokazala 56,2, ale podejrzewam, ze to efekt ostatnich trzech dni: podroz, imprezy, nocne lazenie, brak czasu na jedzenie itd....I wcale sie nie zmartwie jak mi sie waga "wyrowna" w gore, bo jednak 2 kg w 10 dni to nie jest normalne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja też lubię pekińską, robię ją czasami na ciepło, duszoną z ziemniaczkami i pomidorami, super sprawa i miła odmiana :P
Zakładki