witaj
Podziwiam ,ze tak umiesz sztywno trzymac sie diety .
Jak już człowiek wcześniej nauczy sie dyscypliny w jedzeniu -
to w przyszłosci napewno nabierze zdrowych nawyków .
Bo takie schudnięcie zmusi człowieka do utrzymania wagi.
życze sukcesu
Wersja do druku
witaj
Podziwiam ,ze tak umiesz sztywno trzymac sie diety .
Jak już człowiek wcześniej nauczy sie dyscypliny w jedzeniu -
to w przyszłosci napewno nabierze zdrowych nawyków .
Bo takie schudnięcie zmusi człowieka do utrzymania wagi.
życze sukcesu
ładne to i zdrowe :D:D
:) EWUNIU TO MOJE MARZENIE ABY DO SWIAT BYLO 65KG :!: WAGA JEDNAK NIE CHCE DRGNAC :( WOLE JEDNAK TYLE :!: DOBRZE ,ZE PRZEZ TE BALETY NIE DOSZLAM DO 70KG :!:
POZDRAWIAM :) WALCZYMY DALEJ :!:
http://th.interia.pl/10,gbc996c281493753/i581276.jpg
Dzisiaj według planu miałam mieć ważenie. Muszę się ważyć co tydzień i podawać dietetyczce, bo inaczej nie mam rozpisanej diety na następny tydzień :) ...sprytne , co? :D
No więc się zważyłam i mam teraz 71,6 kg ... całe kilo mniej !!! :D :D :D
A dzisiaj jem :
Śniadanie
Napój mleczny śmietankowy 225 g
Bułka grahamka 100 g
Drugie śniadanie
Surówka z jabłka i selera
Woda niegazowana 1 szklanka
Obiad
Halibut pieczony w folii 170 g
Fasolka szparagowa z pomidorami 320 g
Sok z marchwi, jabłek i owoców tropikalnych 265 g
Przekąska
Banan 185 g
Woda niegazowana 1 x szkl.
Kolacja
Kanapka warzywna 170 g
Herbata bez cukru 1 x szkl.
Banan 185 g
Kaloryczność: 1565 kcal
Węglowodany: 259 g
Białka: 71 g
Tłuszcz: 24 g
Napój mleczny śmietankowy: ja piję kefir smakowy 0% tłuszczu.
http://img207.imageshack.us/img207/3649/036qg4.gif
Ewa gratulejszyn :D :D
wydaje sie ze zajadasz same smakowitosci a tu kilo mniej :D caly sekret to chyba wielkosc porcji :D a co to jest kanapka warzywna :?: :D a fasolka z poomidorami na parze :?: oj duzo tu niejasnosci jak dla mnie,ale wstydze sie zadawac wiecej pytan :oops:
milego weekendu :D :D
:) BRAWO EWUNIU :) 1 KG TO DUZO :!: :!: :!: MOJA WAGA STOI :(
MILEGO DNIA :)
http://www.digitalphoto.pl/foto_gale..._2006-0264.jpg
EWUNIU :shock:
:D :D :D :D ale szalejesz!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
gratulacje :D :D :D :D :D :D :D
:shock: waga w dół :D :D :D :D :D :D
tak trzymać
potrzebuje kontaktu, zarażaj mnie :D :D :D :D :D :D
Ewuniu gratuluję-dietka działa,waga spada-tak trzymaj :D :D :D :!:
http://i23.tinypic.com/o909i8.jpg
Dzisiaj i jutro mam wyjątkowe dni...syn przyjechał na przepustkę !!! :D :D :D
...niestety , tylko dwa ...jutro w nocy wyjeżdża. W jednostce musi być do godz. 16 w poniedziałek.
Ale ten czas mamy wypełniony całkowicie :D
Razem z córką pitrasimy różne smakołyki, żeby choć trochę dokarmić naszego żołnierza :D
On w ciągu trzech miesięcy schudł 16 kilo. Bardzo dużo. Został już wysłany do lekarza w jednostce. Lekarz wyliczył mu że spala o 500 kalorii więcej niż zje. Dawid nie umie jednak jeść więcej...porada lekarza - uzupełnij słodyczami...
Ja oczywiście nie jem smakołyków 8) rodzinka tak :D
dzisiaj miałam :
Śniadanie
Bułka z szynką kanapkową 130 g
Herbata bez cukru 1 x szkl. (0,2 l)
Drugie śniadanie
Napój z czarnych jagód i mleka 270 g
Kiwi 100 g (1 x średnie)
Obiad
Brokuły mrożone 150 g
Ryż brązowy 70 g (5 x płaska łyżka surowego)
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 125 g
Olej rzepakowy uniwersalny 5 g (1 x łyżeczka)
Sok marchwiowo-jabłkowy 225 g (1 x szkl.)
Przekąska
CAMPINA - Jogurt do picia - cytryna "Fruttis" 225 g (1 x szkl.)
Mandarynki 80 g (1 x średnia)
Kolacja
Kanapka z pieczarkami 200 g
Herbata bez cukru 1 x szkl. (0,2 l) Zamiennik
Kaloryczność: 1490 kcal
Węglowodany: 215 g
Białka: 70 g
Tłuszcz: 37 g
Misiala dla Ciebie :D
Kanapka warzywna
Składniki:
Szczypiorek 5 g (1 x płaska łyżeczka)
Cebula 10 g
Ogórek kwaszony 50 g (1 x mały)
Pomidor 50 g (1 x mały)
Masło śmietankowe 10 g (2 x płaska łyżeczka)
Bułka grahamka 50 g (1 x mała szt.)
1. Pomidora umyć i pokroić w plastry.
2. Cebulę obrać i drobno posiekać.
3. Szczypiorek opłukać w zimnej wodzie i drobno pokroić.
A fasolka nie na parze tylko szparagowa z pomidorami :)
Fasolka szparagowa z pomidorami
Składniki:
Czosnek 1 g (0,2 x ząbek)
Fasola szparagowa 141 g
Pomidor 122 g (0,9 x średni)
Cebula 51 g (0,5 x średnia)
Oliwa z oliwek 6 g (0,5 x płaska łyżka)
1. Fasolkę opłukać w zimnej wodzie, poprzekrajać ją wzdłuż na połówki.
2. Zagotować 1 litr wody, dodać sól, włożyć fasolkę i gotować do miękkości. Odcedzić i ostudzić.
3. Pomidory umyć, sparzyć gorącą wodą, obrać ze skórki i pokroić w kawałki.
4. Cebulę obrać i pokroić w ćwiartki.
5. Rozgrzać olej na patelni, podsmażyć cebulę, dodać pomidory, fasolkę szparagową, czosnek i przyprawić.
6. Wszystko dusić jeszcze pół godziny. Podawać na gorąco.
Do jutra , pa
http://img337.imageshack.us/img337/6...0017zb4ga2.gif
Lekarz, i takie głupoty gada :roll:
a potem się dziwić, że naprawdę otyłym osobom nikt nie umie pomóc :shock:
Ciesz się żołnierzem, ale nie zapominaj o nas