-
CZESC CYTRYNKO
DZIEKI ZA ODWIEDZINKI U MNIE
JA POSIADAM TAKI GARNEK NA PARZE TZN NA DOLE NORMALNY TAM WLEWA SIE WODE NA 2 PALCE I NA TO 2 GARNECZKI TAKIE Z DZIURKAMI,I TAM SIE NA TYM PARUJE,WSZYSTKO MASZ UGOTOWANE.GOTUJE TAM CZASAMI WARZYWA JEST OK.A CO TEGO JAK DZIELIC TE PORCJR TO JA CHYBA ZA TEPA JESTEM.DZIS ROBIE PULPETY DROBIOWE I NIEWIEM CO I JAK .CZY LI POLICZE IEL MA MIELONE ILE MA JAJAO IM WSZYSTKIE SKLADNIKI KAZDY Z OSOBNA DODAM JE I WYJDZIE MI KALORYCZNOSC MIELONEGO Z DODATKAMI NP 700KCAL I WTEDY TA KULKE MIESA MAM ZWAZYC CZY JAK????BO SKKAD BEDE WIEDZIALA ILE CALOSC MA GRAMOW??I JAK JUZ ZWAZE TO NP 500G PODZIELIC NA 150 G I MI WYJDZIE TAK???KURDE WESCIE MI TO JAKOS WYJASNIJCIE BO JA NIE KUMAM JESTEM ZA TEPA
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki