-
Hmmmm
nie znam KAsi Laloby..
-
a ja dzis mialam roladki z bialym serem, wg przepisu Basi i zrobily nie mala furrore 
przepis juz sprzedalam! 
ale pychotne byly. do tego brokulek i pozarlam jak bak. musialam tak, bo po pracy jedziemy do znajomych i bylibysmy glodni.
-
Słuchajcie..za okne robi sie naprawde strasznie..ponuro jak diabli,coraz ciemniej.A ja tu musze siedziec az do 16,30
i to bez jedzenia..
ja CHCE do domu!!!!!
-
Gosiu a co to za roladki??
Chyba przeoczyłam ten przepis..
moze podasz?
-
gDZIE SIE WSZYSTKIE PODZIEWACIE??
-
No Kasia wróci i obciach będzie 100 dni poszło w zapomnienie bo i żółte i czerwone kartki powinny wisieć dookoła mnie . Kefir se kupiłam i co ?? I ...... żeby brzydko nie powiedzieć. a szkoda gadać
Ewcia Ja nie będę inaczej głosować -5 będzie najmniej
-
nA MOIM zmienionym tickerku ryba twardo płynie w strone 67.. :P :P :P :P :P :P
jak dobrze popłynie to dopłynie.. :P :P :P :P :P
oby tylko w jakis wir nie wpadła..zostalo jej tylko 7 kilomterów..biedaczka napewno sie zmęczy..ile mozna w koncu płynąc
ale za to jak dopłynie będzie mogła odpocząc..
-
A kasia To nasza njwytrwalsza odchudzaczka
Biega ,ćwiczy i przykładnie dietuje a do tego potrafi swoimi osiągnięciami zmobilizować. Teraz się remontuje. Ale ma wrócić lada dzień
Maggusia jak tam z tą naszą Kasia to już czy jeszcze trochę
-
Małgorzatka zawsze to jakaś odmiana bo normalnie już nie mogę patrzeć na drób i na jogurty też .Trzeba coś szukać
-
filety z kurczaka lub indyka (użyłam kiedyś polędwicę wieprzową, też była
bardzo dobra)
ok. 100 g chudego twarogu
1 żółtko
kilka gałązek świeżego koperku
2 ząbki czosnku
łyżeczka oliwy
sól
pieprz
Nadzienie : w miseczce mieszamy twaróg, posiekany koperek, zmiażdżony czosnek,
żółtko i przyprawy, a następnie ucieramy to na gładką masę.
Mięso kroimy na średniej grubości plastry i nieco rozbijamy.(w przypadku
polędwicy nacinamy ja wdłuż i lekko rozbijamy)
Każdy plaster mięsa smarujemy nadzieniem, zawijamy w roladkii spinamy
wykałaczkami lub związujemy nitką. Wkładamy do żaroodpornego naczynia
wysmarowanego oliwą i zapiekamy w 180'C ok. 30 minut.Podczas pieczenia można
podlewać je bulionem, będą bardziej soczyste.
ja nie dalam zoltka i tez bylo dobre. zamiast tego dalam troszke jogurtu naturalnego.
i nie w zaroodpornym, tylkolekutko obsmazylam na lyzce oliwy (zeby ladnego kolorku nabraly) a potem poddusilam juz tak jak Basia pisala.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki