Strona 24 z 32 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 313

Wątek: PRZEPISY SB:)

  1. #231
    kasiorek18 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    27-06-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    a ja ma takie pytanie ile sie chudnie podczas II fazy..np. ile na tydzien ? pozdrawiam

  2. #232
    madziuus jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    13-08-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    ok dzieki;] mysle ze od czasu do czasu nie zaszkodzi:P a wiesz moze jak z makiem;>? pewnie ta sama historia;]

  3. #233
    Anikas9 Guest

    Domyślnie

    hop siup do góry!

  4. #234
    evitaPL jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    24-09-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    Ciekawy temat podnoszę do góry

  5. #235
    Blackmonia jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    23-07-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    nie wiem czy to pytanie już gdzieś było więc spytam tutaj: Czy w I fazie SB można jeść kukurydzę ( taką z puszki) ???
    Planuje rozpoczać SB, właśnie układam jadłospis i nie wiem, czy mogę do niego dodać kukurydzę...

  6. #236
    Anikas9 Guest

    Domyślnie

    Blackmonia - na I fazie kukurydzy nie mozna.

    pozdrawiam wszystkich plazujących..

  7. #237
    Anikas9 Guest

    Domyślnie

    i do góry!

  8. #238
    Awatar ostojadusz
    ostojadusz jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    23-10-2005
    Mieszka w
    Bielsk Podlaski
    Posty
    1,062

    Domyślnie

    Czy w pierwszej fazie SB można jeść ogórki kiszone, twaróg i paprykę marynowaną

  9. #239
    Awatar DAGMARA7
    DAGMARA7 jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    08-07-2004
    Posty
    284

    Domyślnie

    PAPRYKA ZE SZPINAKIEM , 200 % ZGODNOŚCI Z SB

    1. W piekarniku pieczemy wydrążone papryki
    2. Z mrożonego szpinaku robimy na patelni farsz .
    Składniki - poniżej
    ( Nie wzięłam wcale oliwy i oliwek i pieprzu marynowanego, pieprz i kmin wzięłam zwykły , nie użyłam malaksera )
    3. Faszerujemy upieczone papryki
    SMACZNEGO


    Wykorzystałam przepis na "Szpinak po indyjsku" ze strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

    SZPINAK PO INDYJSKU - cytat w całości z tej strony

    SKŁADNIKI
    - 1/2 kg szpinaku mrożonego
    - 2 ząbki czosnku
    - 1 czubata łyżeczka curry
    - 1 płaska łyżeczka imbiru mielonego
    - 1 płaska łyżeczka kminu rzymskiego utłuczonego w moździerzu
    - 1/4 płaskiej łyżeczki pieprzy cayenne (uwaga z ilością)
    - 5 - 8 oliwek
    - ok. 15 ziarenek pieprzu marynowanego
    - 50 ml oliwy z oliwek
    - sok z 1/2 cytryny
    - ok. 1/2 łyżeczki soli

    PRZYRZĄDZANIE:
    Pozwolę sobie zacytować słowa autora: Wszystkie składniki, z wyjątkiem oliwy, wrzucam do malaksera i miksuję. Kiedy składniki połączą się, powoli wlewam oliwę miksując jeszcze chwilę. I koniec...
    Rewelacyjne do szaszłyków, jajek, wędlin. Najczęściej stosuję do kurczaka w curry. Smacznego...
    Za przepis serdecznie dziękuję Danielowi...

    Każdy może upaść, ale po co się od razu wylegiwać ?

  10. #240
    likam jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    25-09-2006
    Posty
    0

    Domyślnie

    Hejka!
    Super temat... Rewelacyjnie rozwiazuje problem ukladania menu na SB
    Pzdr

Strona 24 z 32 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •