Strona 139 z 156 PierwszyPierwszy ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,381 do 1,390 z 1558

Wątek: Dyynia po diecie... :)

  1. #1381
    Dyynia jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    19-01-2007
    Posty
    268

    Domyślnie

    To musisz przestać się bać, w ogóle o tym nie myśl... zobaczysz, wtedy nawet nie będziesz aż tyle jadła. Nie przytyjesz jeżeli to będzie normalne jedzenie. Jesz mało w ciągu dnia, bo boisz się, że się na coś skusisz więc w końcu organizm się buntuje.

  2. #1382
    AguniaSopot Guest

    Domyślnie

    popieram w 100%

  3. #1383
    puszysta15 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    08-04-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    Skąd ja to znam?

  4. #1384
    Dyynia jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    19-01-2007
    Posty
    268

    Domyślnie

    Dzisiaj inteligentnie postanowiłam zrobić "Zdrowe tosty". Więc wzięłam chleb pełnoziastnisty (ten z siemieniem lnianym), dałam do środka trochę żółtego sera, szynki, plasterek pomidora i plasterek papryki. Zamknęłam w tosterze, którego nie posmarowałam masłem iii...nie wyszło :P Wszystko się rozleciało itp, no ale w smaku nie było takie złe ;P

  5. #1385
    Guest

    Domyślnie

    Po co toster masłem? ;> Hmm chyba mam inny, bo mojego to chyba nawet nie powinno się smarować masłem ;P
    Ile moga mieć kcal takie tosty? :>

  6. #1386
    Dyynia jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    19-01-2007
    Posty
    268

    Domyślnie

    Tzn w moim trzeba ale jak robię dla siebie to nie robię...Bo wiesz, smarujesz masłem, zamykasz i on się wtedy rozgrzewa i nic się nie powinno wtedy przylepiać. Ale w sumie to nie przez to że nie dałam masła, tylko chyba mi namokło przez tego pomidora.
    A taki tost ma tyle kcal co kanapka...
    Jak chcesz spróbować to polecam inny sposób (sprawdzony i nic się nie rozwala): bierzesz grahamkę, dajesz do środka co chcesz (ser żółty, szynkę itp...ja kiedyś dałam gotowane mięso z kurczaka) i potem zamykasz w tosterze...polecam

  7. #1387
    courtizzle Guest

    Domyślnie

    Tosty takie z rozpuszczonym serem to faktycznie pycha
    Mnie koleżanka ze stanó nauczyła robic grilled-cheese.
    Między 2 kromki chleba tostowego wrzuca sie kawałek sera żółtego, smaruje się ten chleb po zewnętrznych stronach i kładzie na patelnię. Chlebek się tak ślicznie rumiany robi i ser jest super rozpuszczony. Wogóle pyyycha

  8. #1388
    Nika1990 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    29-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez courtizzle
    Tosty takie z rozpuszczonym serem to faktycznie pycha
    Mnie koleżanka ze stanó nauczyła robic grilled-cheese.
    Między 2 kromki chleba tostowego wrzuca sie kawałek sera żółtego, smaruje się ten chleb po zewnętrznych stronach i kładzie na patelnię. Chlebek się tak ślicznie rumiany robi i ser jest super rozpuszczony. Wogóle pyyycha
    Brzmi naprawdę pyyyysznie
    Ale to strasznie kaloryczne musi być

  9. #1389
    Dyynia jest nieaktywny Znany na Dieta.pl
    Dołączył
    19-01-2007
    Posty
    268

    Domyślnie

    Można w piekarniku też zrobić. I nie będzie bardzo dużo, w końcu od czasu do czasu można jeśc żółty ser...

  10. #1390
    Nika1990 jest nieaktywny Nowy na forum
    Dołączył
    29-03-2007
    Posty
    0

    Domyślnie

    Żółty ser tak, ale do tego dochodzi białe pieczywo i masło bądź margaryna
    (do posmarowania tego chleba)

Zakładki

Zakładki
-->

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •