-
Witanko,
tak kapustka jest suppppper ; -)
Można ją na surowo tzn. samą kiszoną lub z dodatkami np. cebulką,marchewką i odrobiną oliwki albo z dodatkiem grzybka, cebulki i oliwki podduszoną na ciepło, wcinać.
A w tym wszystki najciekawsze to to, że faktycznie niewielka porcja zapycha, jest małokaloryczna, pyszna , ma witaminkę C (co na zimę jest akurat wskazane) i dobra na jelitka.
HIP, HIP HUUUURRRA , NIECH ŻYJE KAPUSTKA KISZONA !!!!!
Hmmmm, ale się mniamuśnie zrobiło.
Nadal 3mam kciuki za Twoje sukcesy, Babetko - pozdfoofka
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum
Zakładki