Anti- GRATULKI!!!! Powoli, ale za to na stałe Strasznie się cieszę!
Buziaki!
Anti- GRATULKI!!!! Powoli, ale za to na stałe Strasznie się cieszę!
Buziaki!
powinnas cieszyć sie tym kilogramkiem.. teraz jeden później nastepne...aż zbierze się spora sumka.. jak waga drgnęłam to spodziewaj się w najbliższych dniach jeszcze kilograma w dół.. a do kwietnia dużo czasu...
pozdrawiam
gratuluje utraty kolejego kilogramka oby tak dalej :P
dziękuje bardzo za odwiedzinki u mnie i zyczę miłego popołudnia
Witam serdecznie!
Nie przejmuj się, że waga tak powoli spada, może i powoli, ale za to zdrowiej!!!
super pomysł ze zdjęciami tych smakowitości, aż mi ślinka leci, pewnie coś z Twoich patentów wypróbuję
pozdrawiam wiosennie!
Każdy kilogram zbliża do mety, nie ma co się martwic, że mało, ważne że w dół
Witam przedstawiam to co dzisiaj sobię upichciłam na obiadek:
sałatka z kotletów sojowych... i nie tylko
Składniki: wychodzi ok. 3 dużych porcji
- 8 kotletów sojowych
- 1/2 puszki ananasa
- 1/2puszki kukurydzy
- seler ze słoiczka
- łyżka majonezy, albo jogurtu naturalnego
- 1/4; puszki kiełków fasoli Mund albo kiełków soi (ale nie musi tego być)
przygotowanie:
- kotlety sojowe ugotować w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej.
- Usmażyć w bułce i w jajku ( wystarczy odrobina oliwy z oliwek - bo kotlety już są ugotowane, chodzi o to aby je przyrumienić i żeby nabrały smaku)
- pokroić w paseczki, albo w kostkę jak kto woli.
-seler opłukać i przełożyć do miski-ananasy pokroić w kostkę i przełożyć do miski
-kiełki sparzyć i do miski
-dodać do całości pokrojone kotlety
-całość wymieszać z łyżką majonezu lub jogurtem naturalnym
-GOTOWE
Bardzo smaczne!!!
Wpadłam życzyc ci miłego środowego popołudnia i podziękowac za wsparcie wczoraj.
Wyglada i czyta sie bardzo smakowicie. Postaram sie zrobic ktoregos dnia. Jestes bardzo tworcza kulinarnie.
devoree to tylko pomoc samej sobie w codziennym życiu i dietetykowaniu. Bo jak trzeba się przestawiać z jedzenia wszystkiego i w dowolnych ilościach na zdrowe jedzenie, to niestety trzeba trochę pogłówkować co z czym żeby to jakoś smakowało i wyglądało.
Zakładki