Gosia - kradne Twoj przepis i wklejam dla Rejaz tutaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedyne co zmodyfikowalam, to pomidory, o ktorych wspominalam, ostra papryke do srodka, no i nie dodalam maki,ale to dlatego, ze nigdy tego nie robie - tzn zadnych potraw nie zageszczamFasole należy namoczyć przez noc, pozniej ugotowac w tej samej wodzie, jak sie zagotuje dodaje kostke rosołową. Jak fasola jest juz miękka dodaje przecier pomidorowy/koncentrat, na patelni podsmażam chudą kiełbaskę (z fileta), dodaje do pokrojoną w kostkę cebule, jak sie zeszkli wrzucamy do garnka z fasolą doprawiamy, zagęszczam mąką i gotoweALE NIEBO W GEBIE
![]()
Co do wypadu w inny swiat, to Magda masz racje - ja tego potrzebuje jak tlenu![]()
![]()
Problem jest zawsze taki, ze nad morze mamy 2,5 godziny pociagiem, a bilet ICE kosztuje nas w 2 strony jakies 200 euro....Holandia jest dosc droga, wiec hotel na 3-4 dni ok 400 euro....i to mnie zawsze dobija psychicznie, bo za takie pieniadze, to sobie mozemy spedzic tydzien w Portugalii naprzyklad
![]()
![]()
Ale nie mamy tygodnia wolnego
![]()
![]()
No i dupa
![]()
![]()
Ale cos pokombinujemy![]()
![]()
Na koniec chcialam jeszcze tylko dodac, ze jestem swinia i zjadlam Kinder pinqui...i to tylko dlatego, ze poprostu sobie lezal OTWARTY na wierzchu![]()
![]()
No durnoctwo poprostu
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobranoc![]()
Zakładki